Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv razlog

Evo kada se žene osjećaju posebno seksi...

Talijanka
Foto: Thinkstock
1/5
02.05.2016.
u 09:09

Nova odjeća, kompliment, seksi donje rublje, gubitak neželjenih kilograma itekako pomažu ženama da se bolje osjećaju u svojoj koži, pokazali su rezultati

Jesu li žene privlačnije i više seksi u svojim dvadesetim godinama?

Ako pitate muškarce, velika je vjerojatnost da će odgovor biti potvrdan. 

Ipak, ako pitate žene, odgovor je drukčiji. Britansko istraživanje provedeno na 2000 žena pokazalo je da se žena osjeća najviše seksi u svojim tridesetima, točnije, u 34. godini.

Gotovo tri četvrtine ispitanica (64 posto) kaže da se u tridesetima osjećaju najprivlačnije jer su iskusili kvalitetnu vezu i imaju više samopouzdanja. Porast samopouzdanja "u krevetu", u tom je razdoblju života, osjetilo 26 posto ispitanih 30-godišnjakinja.

Nova odjeća, kompliment, seksi donje rublje, gubitak neželjenih kilograma itekako pomažu ženama da se bolje osjećaju u svojoj koži, pokazali su rezultati. 

Tri četvrtine ispitanica kaže da se osjećaju privlačnije kada imaju osjećaj kontrole nad svojim životom te da taj osjećaj nije povezan s fizičkim izgledom.  

– Rezultati ovog istraživanja pokazali su da moderne žene ne trebaju muškarce da bi se osjećale privlačnije te da im taj osjećaj samopouzdanja pružaju žene koje ih okružuju i način života – rekao je glasnogovornik House of Fraser, kuće koja je provela ispitivanje. 

>>Udobno ili seksi? Pogledajte kako muškarci reagiraju na žensko donje rublje

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
10:20 02.05.2016.

Strašno je kad više ne smiješ pogledati žene jer ispadaš pedofil . To jeznak da se polako gasiš pa makar i prisilno. Kad bi žene znale koliko je važno uskladiti ponašanje s svojim stasom i ljepotom vjerujem kako bi i njihov život bio sadržajniji ljubav iskrenija i dublja ,a seksualnost izraženija.Svaka žena ima nešto čarobno što ju čini seksi bilo to stas ljepota kosa ili glas smijeh jagosice ili bijeli zubi .Neke svoje ljepote nisu svijesne i ne trebaju jer svoju privlačnost treba otkriti i čuvati samo za sebe njen partner.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije