Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrazac ponašanja

Evo kada ćete najlakše uloviti svog partnera da vas vara

Varanje
Foto: Thinkstock
1/8
21.10.2018.
u 18:04

Preljubnici najčešće komuniciraju ponedjeljkom od osam do devet ujutro te petkom navečer između 21h i 22 sata

Ako vas partner vara, onda ćete ponedjeljak dodatno mrziti. 

Podaci koje je objavio portal Illicit Encounters otkrivaju da će preljubnici najčešće kontaktirati osobu s kojom je u tajnoj vezi upravo ponedjeljkom, nakon vikenda provedenog sa svojim partnerom ili partnericom i obitelji.

Tijekom vikenda reduciraju komunikaciju s tajnim partnerima pa će većina "varalica" pričekati ponedjeljak ujutro, kada dođe na posao da se jave i "nadoknade" tišinu koja je nastupila tijekom vikenda.

Najčešće komuniciraju ponedjeljkom od osam do devet ujutro te petkom navečer između 21h i 22 sata jer će subotu i nedjelju biti oprezni da ne postanu otkriveni dok borave sa svojim partnerima i obitelji. 

Podaci pokazuju i da će preljubnici razmijeniti oko 600 poruka tijekom jednog sata u prosjeku, no ponedjeljkom ta brojka raste čak tri puta i iznosi u prosjeku oko 1900 poruka koje će preljubnici izmijeniti u komunikaciji. 

Pogledajte i video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

 

Ključne riječi

Komentara 3

DA
DarthVader
19:56 21.10.2018.

Koje bedastoce.

TR
trabant7
18:29 21.10.2018.

1900 poruka, ne kakite, izgubili ste razum.

ZA
zajgorec
19:42 21.10.2018.

malo ste ipak pretjerali s brojem poruka kad sam se najvise dopisival bilo ih između 7 do 8 tisuća na mjesec

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije