Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planira smanjenje

Enormno velike grudi gotovo su je ubile: 'Malo je falilo da me uguše'

Rachel Brooks
14.05.2020.
u 12:30

Do 16. godine bila je potpuno bez grudi, a zatim u samo nekoliko godina narasle su joj do E veličine. Kako je imala djecu, tako su njene grudi sve više rasle i uzrokovale joj sve više problema

Rachel Brooks (43) ima grudi veličine 40M, odnosno obujma 150 centimetra, i to joj stvara strašan problem. Njezin život svakako je bio zanimljiv zbog njih, ali i uzrokovale su joj velike probleme, primjerice, jednom se gotovo ugušila zbog njih, prenosi Your Tango.

Njezine grudi toliko su velike da Rachel mora nositi majicu veličine 50 te mora naručivati posebno napravljene grudnjake, koji koštaju i do 160 dolara, oko 1120 kuna. No njezine su brige puno veće od toga..

Foto: Rachel Brooks

Kada je bila u zabavnom parku, Rachel je odlučila ići na vožnju vlakićem. Sigurnosni pojas na vlakiću joj je bio toliko stisnut da je tijekom vožnje stalno padala u nesvijest i ponovno se budila. Zapravo su je vlastite grudi skoro ugušile. Jednom je čak imala i nezgodu tijekom kuhanja, kada joj se majica zapalila nakon što se nagnula iznad plina. Nakon tih događaja odlučila je promijeniti svoj izgled te otići na operaciju smanjivanja grudi.

Liječnici su joj rekli kako joj je njezin indeks tjelesne mase prevelik da bi išla na operaciju smanjivanja grudi. Nakon posjeta liječniku zbog straha od raka dojke, saznala je da njene grudi teže gotovo 23 kilograma te je odlučila više brige posvetiti zdravlju kako bi mogla na operaciju. “Imala sam puno zdravstvenih problema, stalne bolove u kralježnici i imam grozno držanje. Na ramenima imam modrice od nošenja grudnjaka. Bez obzira na sve kroz što sam prošla, neću dopustiti da mi grudi unište život”, rekla je Rachel.

Iako Rachel još nije išla na operaciju, svakodnevno vježba kako bi indeks tjelesne mase reducirala, sve uz podršku obitelji, supruga i petero djece. Rachel se prije sramila izaći iz kuće, ali napokon ima dovoljno samopouzdanja te čak krenula na plivanje.

Pogledajte kako održavati težinu nakon 50. godine:

 

Komentara 1

DU
Deleted user
16:43 14.05.2020.

Ma ništa ne diraj, sve je dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije