Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Elle Boutique stiže u Zagreb 12. lipnja - domaći dizajnerski artikli po posebnim promotivnim cijenama

Elle Boutique
10.06.2021.
u 08:55

Elle Boutique stiže u Zagreb u subotu, 12. lipnja, u chic okruženje Dežmanove ulice! Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozadomacumodu Elleovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere koji će po posebnim promotivnim cijenama ponuditi najbolje od hrvatske mode. Vidimo se!

Elle Boutique vratio se u Zagreb i otvara svoja vrata već četvrtu godinu za redom – u subotu, 12. lipnja, od 10 do 21 sat u Dežmanovoj ulici. Potpuno drugačije shopping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn i promo cijenama očekuje sve ljubitelje mode koji će za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvariti i dodatnih 20% popusta!

Najpopularniji domaći dizajneri odjeće i acesoiressa, njih čak 28 - Donassy, Boudoir, Sopar, Lei Lou by Alex Dojčinović, Sheriff & Cherry, Lokomotiva by Lana Puljić, My Mon Mon, Link by Ogi Antunac, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Tara Fashion, LP Design, Algebra Apparel, Little Wonder, Monika Zubović - Seadro i Constantly Incomplete, Studio Marković, House of Kiwi, Mustra, The All, Mirna Sišul, Krie Design, Mammii Studio, Cherry Dear, Amaranthine, Go Retro Tomislava Macana, VENA candy, Natali Jewellery - prezentirat će svoje komade svim zainteresiranima te na jedan dan najbolje od hrvatske mode dovesti u centar Zagreba.

100% hrvatski dizajn - održiv pristup i moda s hrvatskim potpisom

‘Želimo podržati domaće dizajnere i modnu industriju kroz platformu Elle Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas‘. Još bitnije, smatramo da je u ovim vremenima aktualne ekonomske i zdravstvene krize od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s hrvatskim potpisom i tako pomognu oporavku domaće modne industrije i gospodarstva, posebice obrtničke scene jer su mnogi dizajneri koji nastupaju na događanju upravo i nositelji domaćeg obrta’ poručuju iz magazina Elle.

Foto: Arhivske fotografije: Elle Boutique 2020., Elle Hrvatska

Centar Zagreba i Dežmanova ponovno će zaživjeti jer Elle Boutique na subotnju ‘špicu’ dovodi renomirane domaće dizajnere i kroz prigodan glazbeni program ‘pretvara’ Dežmanov prolaz u pravu modnu meku.

Artikli domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom. Uz Mastercard i Maestro karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto. Ovogodišnji Elle Boutique partnerski podržavaju Mastercard, Citroën i Cetina - prirodna izvorska voda.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju, upoznajte svoje omiljene dizajnere i nabavite probrane, trendi komade s hrvatskim potpisom. Dođite na Elle Boutique 12. lipnja od 10 do 21 sat u Dežmanovu ulicu u središtu Zagreba!

Foto: Arhivske fotografije: Elle Boutique 2020., Elle Hrvatska

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH. S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 21 sat osigurat će se siguran protok svih posjetitelja.

Sve novosti pratite na Facebook eventu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije