Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upoznavanje

Egzotična zima ovog vikenda u Zoološkom vrtu grada Zagreba

zoo (1)
ZOO
06.01.2011.
u 17:00

Zainteresiranim posjetiteljima edukatori će ispričati mnoštvo zanimljivosti vezanih uz izložene životinje i preparate

Egzotična zima u ZOO vrtu naziv je programa koji će se ovaj vikend održati u Zoološkom vrtu grada Zagreba. U subotu i nedjelju od 10 do 14 sati posjetitelji će izbliza moći upoznati mnoge egzotične životinje. Neke od njih poput zmija i guštera moći će i dodirnuti. Bit će to jedinstvena prilika i za doticanje paličnjaka i gerbila.

U Traperskoj kolibi te Tropskoj kući bit će postavljeni stolovi sa zanimljivim preparatima. Među njima su neobična ptičja jaja, veliki zub slona, dugačak pitonov svlak te dio kornjačina oklopa. Beskralješnjaci će se moći promatrati pomoću lupe.

Zainteresiranim posjetiteljima edukatori će ispričati mnoštvo zanimljivosti vezanih uz izložene životinje i preparate.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije