Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban tretman

Pravi pobjednik: Na lotu osvojio dolar pa neobičnim prohtjevom nasmijao djelatnike lutrije!

Facebook
21.01.2019.
u 13:42

Želio se osjećati kao da je dobio pravi jackpot pa je zamolio da mu dobitak ispišu na velikom čeku kako bi imao uspomenu

Možda nije osvojio neki spektakularan dobitak, no ovog muškarca iz Iowe to nije spriječilo da se osjeća kao pravi pobjednik! 

Tyler Heep osvojio je samo jedan dolar na "strugalici", ali dobitak je dobitak pa se pobrinuo da za to znaju baš svi! Naime, otišao je do sjedišta lutrije u obližnjem Des Moines i zatražio da mu dobitak ispišu na golemom čeku, upravo onako kako rade s dobitnicima koji osvoje jackpot. 

Foto: Facebook/ Naš potok

– Rekao sam im da bih volio da mi isplate novac na velikom čeku. Shvatio sam da bi to baš bilo dobro, a njima je to bilo jako smiješno. Iznenađen sam što se nitko toga prije nije sjetio – napisao je na Facebooku. 

Za NBC 13 News rekao je da su ga odlučili tretirati kao da je osvojio milijun dolara:

– Odveli su me u stražnju sobu gdje je bila kamera s logom Iowa Lottery. Ispisali su mi veliki ček na jedan dolar i rekli mi da ga podignem kako bi me fotografirali. 

Kaže kako je potrošio već pola dobitka na benzin, prenosi Daily Mail, a lokalni staklari ponudili su mu besplatno uokviriti gigantski ček kako bi ga Tyler mogao cijelo vrijeme gledati! 

>> Pogledajte reakciju djevojčice kada vidi oca prvi put bez brade

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije