Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravda ili...?

Dva komada pite različite veličine
i gramaže, a cijena ista

'DSC00215_nnn_ziv_310311'
''
03.04.2011.
u 11:05

S obzirom na to da je riječ o proizvodu koji se reže u prodavaonicama, vjerojatno je došlo do pogrešne procjene naše prodavačice - poručuju iz Mlinara

U mome susjedstvu, piše čitateljica, otvorena je krasno uređena Mlinarova pekarnica. Ondje redovito kupuje svježi kruh i pekarske proizvode te je iznimno zadovoljna njihovom kvalitetom, ali i ljubaznim osobljem. - Nedavno smo ‘otkrili’ pite od jabuke i šumskog voća. Svakodnevno ih kupujemo, no posljednji put ostali smo zatečeni. Kupili smo dva komada, a jedan od njih bio je drastično manji. Zanima me kako se pite režu, jer ako to čine odoka, onda takva prodaja nije nimalo fer prema kupcima - pita čitateljica.

– S obzirom na to da je riječ o proizvodu koji se reže u prodavaonicama, vjerojatno je došlo do pogrešne procjene naše prodavačice - poručuju iz Mlinara. Do sada nismo imali pritužbi na oblik i veličinu naših pita, pa se nadamo da je riječ o izdvojenom slučaju koji ćemo svakako istražiti. Ispričavamo se kupcu na neugodnosti. Briga o kupcu uvijek je na prvome mjestu - poručuju iz Mlinara.

Ključne riječi

Komentara 18

PA
patike
11:40 03.04.2011.

Joj što ljudi vole prigovarati, pa to je strašno. uf,ogroman gubitak, jedno 15 grama manje... A nitko ne misli kako je tim curama sto tamo rade, kada režu te pite, pizze i bureke, a trebaju u isto vrijeme poslužiti kupce i izvaditi 30 peciva iz pečnice.... mislim da bas i nemaju vremena precizno mjerkati kako ce izrezati glupu pitu. a ako prodavačici kažeš daj mi ovaj i onaj komad ona ce ti dati tocno te komade.... ali najvise me fascinira cinjenica da se ovo dogodilo prvi puta toj osobi i ona odmah ide zvati vecernjak i prijavljivati \"nepravdu\" koja joj je nanesena.... pa nisi našla žohara u piti.... sramota...

IN
intersanctum
12:10 03.04.2011.

tak je zamisli odmah vecernji zvat hahah

LO
lojtra
14:31 03.04.2011.

Kako se zove nepismeni šarplaninac koji iz iseljeništva komentira po hrvatskim novinama i tvrdi da je mjesec zapravo u vodi jer ga je on tamo vidio? Alternativac!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije