Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optička iluzija

Drveće, slon ili kolibe? Prva stvar koju primijetite otkrit će koliko ste skloni varanju u vezi

Pinterest
08.10.2021.
u 13:30

Iako mnogi misle da nikada neće varati svoje partnere, teško je znati kako će se ponašati kada se nađu u takvoj situaciji

Iako se mnogi ponose činjenicom da nikada nisu varali svog partnera, postoje oni koji ponosno priznaju da jesu.  Međutim, ovaj test osobnosti otkrit će vam kolika je vjerojatnost da ćete prevariti partnera, a odgovor se skriva u prvoj stvari koju primijetite, piše Your Tango.

Foto: Pinterest

Iluzija Eškinjinih instalacija zaintrigirat će i najzahtjevniju publiku:

1/4

Ako ste prvo vidjeli ptice, vi ste osoba koja planira uvijek biti vjerna – i bit ćete, osim ako ne osjetite da se sudbina umiješala. Vjerujete u sudbinu, a ako upoznate pravu osobu dok ste s nekim drugim, možda se nećete moći oduprijeti.

Ako ste prvo vidjeli drveće, vi ste osoba koja nikada neće varati, ali to nije uvijek sjajno. Skloni ste prešutjeti svoje emocije. Ostajete odlučni u odlukama koje donosite, katkada do destruktivne mjere. Boravak u nesretnoj vezi nije pametan izbor. 

Ako ste prvo vidjeli kolibe, onda ste osoba koja redovito vara. Nikada to nije nešto što planirate pa imate izbor, htjeli biste to nastaviti na otvoren način. Nažalost, rijetko dijelite ovu misao sa svojim partnerima.

Ako ste prvo vidjeli slona, ​​vi ste osoba koja je jednom varala i nikada to više neće učiniti. Vi ste iskusni u odnosima, pa čak i ako niste uhvaćeni u varanju, razumijete štetu koju varanje može nanijeti u bilo kojoj vezi.

Građani o padu Facebooka, Instagrama i WhatsAppa: "Htio bih da nam se to češće događa, bilo mi je lijepo bez društvenih mreža"

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
11:53 09.10.2021.

kolibu haha

AF
AfganistanskiHrvat
13:50 08.10.2021.

Ja vidim onu stvar i jaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije