Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam poslova

Drugi virtualni Dan karijera i znanja od 5. do 12. svibnja

posao
Arhiva VL
01.05.2010.
u 19:07

Drugi virtulani Dan karijera i znanja održava se ove godine od 5. do 12. svibnja na internet adresi www.DanKarijera.com, a funkcionirat će kao 3D internet aplikacija

Drugi virtulani Dan karijera i znanja održava se ove godine od 5. do 12. svibnja na internet adresi www.DanKarijera.com, a funkcionirat će kao 3D internet aplikacija te kroz interaktivnu komunikaciju povezati najuspješnije hrvatske i inozemne tvrtke te edukativne ustanove s potencijalnim zaposlenicima, odnosno polaznicima. U studenom 2009. održan je prvi virtualni sajam poslova, a privukao je preko 30.000 posjetitelja, a osim štandova poslodavaca, posjetitelji će moći razgldati i štandove edukativnih ustanova.  

Posjetom 2. virtualnog Dana karijera i znanja posloprimci će se jednostavno i brzo moći informirati o izlagačima te radnim pozicijama i edukativnim programima koje nude, izbjeći gužvu karakterističnu za klasične sajmove te opušteno chat-ati s predstavnicima tvrtki izlagača. S druge strane, prednosti predstavljanja na Virtualnom Danu karijera za poslodavce i edukativne ustanove su komunikacija sa znatno većim brojem potencijalnih zaposlenika i polaznika nego što je to moguće na klasičnom sajmu karijera ili edukacije te precizni podaci o broju zainteresiranih posjetitelja.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije