Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Drugi sajam dječje knjige širi se na druge gradove

poz
PR
Autor
PR članak
02.03.2012.
u 08:00

U organizaciji Profila i Grupacije nakladnika hrvatske dječje knjige HGK ove će se godine održati 2. sajam dječje knjige, koji počinje u petak, 2. ožujka i trajat će do 10. ožujka.

Zašlo neko dijete na Drugi sajam dječjih knjiga, a nije znalo da je ono sajam začaran i da se na njemu svakojaka čuda zbivaju. Zbivala se na njemu čuda dobra, ali i naopaka – svakome po zasluzi. Morao je pak taj sajam ostati začaran, dokle god na njega ne stupi onaj, kojemu je milija njegova knjiga nego sve blago ovoga svijeta…

U organizaciji Profila i Grupacije nakladnika hrvatske dječje knjige HGK ove će se godine održati 2. sajam dječje knjige, koji počinje u petak, 2. ožujka i trajat će do 10. ožujka.
Novost ovogodišnjeg sajma jest širenje na druge gradove, pa će i mali Riječani te Splićani uživati u bogatom programu.
U sklopu 2. sajma dječje knjige, koji će se održati u zagrebačkom Profil Megastoreu, Arena centru, riječkom Korzu i splitskom Jokeru predstavit će se autori dječjih knjiga velikog broja nakladnika, a posjetitelji će moći uživati i u dodatnim zabavnim sadržajima.

Otvorenje će se održati u sljedećim knjižarama:

  • Zagreb, Profil Megastore, petak, 2. ožujka u 19 sati. Otvorenje će voditi Kašmir Huseinović, Ivo Perkušić i Sanja Doležal uz dječji zbor Kikiće, popratit će ga visoki dužnosnici iz Ministarstva kulture, Grada Zagreba te predstavnici nakladnika.
  • Zagreb, Profil Arena centar, subota, 3. ožujka u 12 sati. Dočekat će vas Ivana Radovniković i Stjepan Marković (Raspashow) uz dječji zbor Kikiće.
  • Rijeka, Profil Korzo, petak, 2. ožujka u 17 sati. Do suza će vas nasmijati Šajeta.
  • Split, Profil Joker centar, petak, 2. ožujka u 17 sati. Arijana Čulina podići će atmosferu.

Tijekom sajma će posjetitelji, ponajviše oni najmlađi, imati priliku uživati u zabavnim sadržajima, a brojni popularni dječji naslovi bit će ponuđeni po akcijskim cijenama. Uz predstave, zabavne i edukativne sadržaje i ove godine, u programu pod nazivom Poznati čitaju djeci koji će se održavati u Profil Megastoreu u Zagrebu svaki dan od 11 do 12 sati, djeca i njihovi roditelji moći će se družiti s autorima, ilustratorima i poznatim osobama, a  sretni sudionici će biti u prilici dobiti svoj poklon bon Planeta9 za preuzimanje elektroničke knjige. Program će voditi Kašmir Huseinović i Silva Skender.

Tijekom 2. sajma dječje knjige brojni popularni dječji naslovi bit će ponuđeni po akcijskim cijenama – uz 20 – 60% popusta, a kupnjom dječjih izdanja ostvarujete 50% popusta na cijene toplih napitaka u caffe baru Bibliobar Profil Megastorea na 1. katu.
Svaki mali sudionik dobit će poklon-vrećicu s darovima izdavača.

Program 2. sajma dječje knjige možete pronaći na www.profil.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?