Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sapunoteka

Dragi čitatelji, poklanjamo vam ručno rađeni sapun s mirisom Jadrana

Poklanjamo vam ručno rađeni sapun s mirisom Jadrana
Foto: VL
11.04.2019.
u 15:29

U subotu 13. travnja uz Divu i Večernji list na dar potražite sapun s mirisom Jadrana

Mali obiteljski obrt iz Šibenika uspio je trudom i upornošću stvoriti priznat brend prirodne kozmetike. U subotu 13. travnja donose nam dašak Jadrana – predivne ručno rađene sapune s morskom soli i maslinovim uljem. Dolaze u četiri neodoljive mirisne kombinacije, a s veseljem vas obavještavamo da ih možete potražiti kao poklon uz Divu i Večernji list.

Sapunoteka sapuni idealni su za svakodnevno tuširanje, ali mogu se koristiti i za pranje ruku. Stvaraju laganu pjenu koja blago čisti, a ulja masline i kokosa čine kombinaciju koja njeguje i hidratizira.  Nakon korištenja zajamčen je osjećaj svježine kao da ste se okupali u čistom moru.

Dostupni su u četiri vrste:

  • lavanda i cimet djeluju toplo i umirujuće, savršeni za tuširanje prije spavanja
  • anis i metvica odlični su kao dezodoransi i idealni nakon jačeg fizičkog napora
  • svježa citrusna kombinacija mandarine i limunske trave razbuđuje sva osjetila
  • topla naranča i klinčić podižu raspoloženje.

Izrađeni su od prirodnih sastojaka, i to od biljnih i eteričnih ulja, morske soli iz Jadranskog mora te gline i aktivnog ugljena. Proizvode se bez sastojaka životinjskog podrijetla i nisu testirani na životinjama. Ne sadrže ni palmino ulje čija je eksploatacija povezana s uništavanjem prašuma, a pakirani su u ekološki prihvatljiv natur-karton.

Ove simpatične prirodne sapune potražite kao DAR uz Divu i Večernji list u subotu 13. travnja i uživajte u neodoljivim mirisima Jadrana!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije