Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE OPCIJE

Dosta vam je dosadnih grupa na WhatsAppu? Popularna aplikacija uvodi nove mogućnosti

Pixabay
15.10.2019.
u 17:50

Jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka, WhatsApp, uskoro bi mogla uvesti neke nove značajke.

Trenutno su u fazi izrade dopune programa koja će osigurati da vi sami odlučujete u koje ćete grupne razgovore biti uključeni. Trenutno postoje samo tri različite mogućnosti privatnosti po pitanju grupa: Svi, Moji kontakti i Nitko. 

Popular Mechanics piše kako će uskoro WhatsApp dobiti i četvrtu mogućnost (Moji kontakti osim.. ) kojom će se osigurati veće upravljanje dodavanja u grupe. Ovim putem, označeni korisnici neće vas moći dodati u grupe u kojima ne želite biti. 

Umjesto toga, moći ćete odrediti kojim kontaktima nećete dozvoliti dodavanje u grupe čiji članovi ne želite biti. Samo će kontakti kojima vjerujete moći vas dodati u grupe bez vaše prethodno izdane dozvole.

WhatsApp još uvijek nije objavio kada ovu promjenu možemo očekivati, a pretpostavlja se i kako rade na kreiranju samouništavajućih poruka, opcije koju ima njihov najveći konkurent, Telegram. 

Znate li što kumice misle o sestrama Kardashian?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije