Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva metoda

Dosta joj je slaganja dječje odjeće pa domišljata majka izmislila novi sistem: 'Ovo je brže i lakše'

TikTok
02.05.2021.
u 07:00

Umjesto da odjeću sprema u ormare i ladice u dječjim sobama, ona svu odjeću drži u kutijama na jednom mjestu

Jednoj majci bilo je dosta slaganja odjeće svoje djece pa je odlučila da to više nikada neće raditi i osmislila odličan sustav za spremanje kojim si olakšava posao, kako piše The Sun.

Na svom TikTok profilu, @playroominspo, pokazala je kako jednostavno razvrstava i ubacuje odjeću u velike kante za izvlačenje.

- Trebamo normalizirati neslaganje dječje odjeće. Mjerila sam koliko mi vremena treba za ovakvo razvrstavanje, a to je samo četiri minute. Mnogo bolje nego da mi se odjeća gomila danima i čeka da je složim. Nisam se više mogla nositi s tim - objasnila je u svom videu.

@playroominspo

Reply to @user65931734 No more folding kid’s clothes. ##kidsroom ##kidsroomideas ##toddlermom ##newmom ##momsoftiktok ##momlife ##toddlertok

♬ SUNNY DAY - Matteo Rossanese

Umjesto da odjeću sprema u ormare i ladice u dječjim sobama, ona svu odjeću drži u kutijama na jednom mjestu. Tako njezina djeca mogu lako doći do svoje odjeće, a ona ne gubi vrijeme na slaganje i razvrstavanje.

Njezin video prikupio je gotovo 120 tisuća lajkova i oduševio mnoge roditelje koji su uvijek u stisci s vremenom. - Zar možemo samo tako to napraviti? Zašto mi nitko nije rekao? - glasio je jedan komentar, dok je jedna korisnica samo rekla: - Poštujem ovaj način jer znam koliko je ovo naporan posao. -

Smrdi vam odjeća nakon pranja u perilici? Možda radite ovu pogrešku:

1/6
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
19:08 02.05.2021.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije