Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za zdravlje

Dosta je bilo izgovora: Evo kako početi vježbati i promijeniti način života

seksi trbuh, mršavljenje
Foto: Shutterstock
10.09.2015.
u 10:46

Umjesto da se pridružite takvoj depresivnoj statistici, učinite nešto drukčije, pročitajte ove savjete na portalu Kreni zdravo, pokušajte ih primijeniti i napokon osjetite zadovoljstvo samim sobom

Velik je broj ljudi koji pokušavaju smršavjeti i promijeniti izgled, no ipak, malo je onih koji uspijevaju u tome.

Većina onih “od ponedjeljka počinjem” imaju sasvim dobre namjere, a završe s gomilom neiskorištene odjeće za teretanu, neiskorištenim članskim iskaznicama, vraćajući se poznatoj rutini, svome kauču i reprizama turskih sapunica.

Nažalost, mnogi će se prepoznati u ovome.

Umjesto da se pridružite takvoj depresivnoj statistici, učinite nešto drukčije, pročitajte ove savjete na portalu Kreni zdravo, pokušajte ih primijeniti i napokon osjetite zadovoljstvo samim sobom.

Zapitajte se zašto želite promijeniti svoje tijelo, um i stil života. Morate znati što vas motivira kako biste se fokusirali na to kada padnete u iskušenje.

Jesu li to medicinski razlozi, emocionalni ili želite jednostavno novi početak u životu, zapišite ih u obliku bilježaka i postavite ih svuda oko kuće, u automobilu, na monitoru na poslu ili na hladnjaku.

Takvi vizualni podsjetnici će vam pomoći da se uvijek držite zadanih ciljeva.

>>Ova je dijeta jedna od najučinkovitijih, ali s njom morate biti jako oprezni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije