Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čak nisu ni toliko slični...

Došla je po psića u salon šišanja, a tek kad je stigla kući shvatila je da je uzela pogrešnog

Facebook/Tykesha Cherry
13.01.2022.
u 13:30

Tek je, kaže, nakon par sati shvatila da se 10-mjesečno štene odjednom uopće ne odaziva na svoje ime, što mu ne sliči...

Nakon što je dovela psa doma iz salona za šišanje ljubimaca, Tykesha Cherry ga je promatrala i pitala se zašto se tako čudno ponaša, pa je pozvala i svog dečka da joj kaže misli li i on da njihov Malteški pudl 'nije baš svoj'....

Tek je, kaže, nakon par sati shvatila da se 10-mjesečno štene odjednom uopće ni ne odaziva na svoje ime, a kad ga je izbliza promotrila primijetila je i da su mu i inače glatke ružičaste šapice prekrivene dlakom - i zaključila da ima krivog psa!

 Službeno je: Kućni ljubimci pomažu ljudima s ozbiljnim psihičkim bolestima

1/3

- Dok sam uzimala psa bavila sam se s računom i plaćanjem i nisam ga ni imala priliku dobro pogledati, a i ono što sam vidjela mi je izgledalo 'normalno' - ispričala je za Mirror.

Tek kad je, kaže, dečku opisivala neke od promjena u psećem ponašanju, oboje su u isti glas zaključili da "to možda nije njihov Lucky..."

Zato je Cherry odmah odjurila natrag u salon, vratila 'krivog' psa njegovoj vlasnici i uzela svoje štene.

Went to groomingdales on 21st street and they messed up. They gave me the wrong dog in pic 1 when the puppy in pic 2 is...

Objavljuje Tykesha CherrySrijeda, 5. siječnja 2022.

- Iskočila sam ravno iz auta i potrčala prema salonu, a žena koja je stajala na vratima je rekla: "bok Bentley!" - priča Cherry koja je i na Facebooku napisala post o dva ista psa i objavila njihove fotografije, a njena je objava brzo postala viralna.

Osim toga, iako ne zvuči kao nešto što je lako pogriješiti, u komentarima se vidi da ova djevojka nikako nije prva koja je doma odnijela tuđeg psa misleći da je njen...

Ovaj magarac misli da je pas: Odrastao je među štencima pa se sada ponaša kao oni 🐕

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije