Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dosadni, hladni siječanj idealan je da napokon počnete vježbati

Lidl
Foto: Promo
1/7
23.01.2020.
u 16:36

Dobre odluke počinju danas

Kaže se da se dobra godina po siječnju poznaje. Ako se želite osjećati još bolje i započeti godinu s pozitivnim promjenama, uživajte u izboru proizvoda u Lidlu koji će olakšati vaše dobre odluke. Ovu posebnu ponudu možete pronaći po povoljnim cijenama, od četvrtka 23. siječnja, u Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske.

Foto: Arena Hospitality Group

Dobri rezultati neće izostati uz odgovarajuće sprave za vježbanje, a u Lidlu možete pronaći prostirke za vježbanje, lopte, kolut za pilates, jastuk za balansiranje, joga blokove i remen za jogu. Vježbanje će biti zabavnije u kvalitetnoj Crivit funkcionalnoj odjeći koja uključuje razne tajice, sportske grudnjake, majice koje se brzo suše te reguliraju vlagu.

Foto: Arena Hospitality Group

Lidlova ponuda uravnotežene prehrane uključuje mliječne proizvode poput Skyr jogurta ili napitka, Skyrelle ili proteinskog voćnog sira. Za ukusne i hranjive doručke tu su zobene pahuljice, chia i lanene sjemenke, bio napitak od badema i zobi. Praktičan međuobrok možete pronaći u voćnim prutićima ili orašastim plodovima iz Lidla. Pravim znalcima neće promaknuti Bio Ginger Shot, pravi mali prirodni energetski udarac, napravljen od 100 posto jabuke, limuna i đumbira. Ginger Shot se odnedavno nalazi u stalnom Lidlovom asortimanu, a od 20. do 26. siječnja u prodaji je po posebnoj cijeli od 5,99 kuna.

Foto: Arena Hospitality Group

Kako biste ostvarili svoje sportske ciljeve te se brže oporavili nakon napornog vježbanja, isprobajte vrhunske dodatke prehrani i napitke iz Lidlove ponude namijenjene sportašima, rekreativcima, ali i amaterima. Proteinski kompleks Formula 80, WheyPro + proteinski pripravak, BCAA napitak, ISO napitak ili Multicarbo gel samo su dio Lidlovog sportskog asortimana.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije