Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poklon uz Divu

Donosimo svevremenske boje lakova koje će obožavati svaka trendseterica

Catrice lak za nokte
Foto: Shutterstock
1/4
10.03.2021.
u 14:54

U subotu 13. ožujka uz magazin Diva i Večernji list poklanjamo Catrice lak za nokte

Sve ljubiteljice estetike i mode vrlo dobro znaju važnost laka za nokte, koji ne samo da upotpunjuje modni izričaj nego i pridonosi ženstvenosti i eleganciji. Neke od nas odvažnije su pa više vole izazovne boje poput neonski žute ili kričavo ružičaste, a mi smo za vas odabrali one koje će zadovoljiti svaki modni ukus.

Jedna od boja koja nam nikad neće dosaditi i koja savršeno pristaje uz svaku modnu kombinaciju i put jest nijansa crvenog vina. Najviše je volimo kombinirati uz mistične večernje kombinacije koje dodatno upotpunjuje i čini otmjenijima.

Za nježnije tipove odabrali smo pastelno ružičastu boju, koju najradije kombiniramo uz romantične proljetne kombinacije. Modnoj kombinaciji donosi dašak vedrine i optimizma, a izvrsno pristaje uz odjeću s cvjetnim uzorkom.

Za nešto hrabrije odabrali smo srebrni lak, koji upotpunjuje i svečanije ali i ležernije kombinacije. Modnoj kombinaciji dodaje blistavost, a ima i funkciju nakita.

 

Catrice lak za nokte
1/3

Donosimo vam paletu neutralnih boja lakova za nokte koje će poželjeti svaka ljubiteljica mode. Izaberite nijansu koja će savršeno pristajati vašem karakteru!

U subotu 13. ožujka uz posebni paket Večernjeg lista i magazina Dive pronađite Catrice lak za nokte.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije