Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podmitio sa 650 kuna

Donio mobitel na servis uz neobičan zahtjev: 'Recite mojoj ženi da mobitel ne radi, želi mi pogledati listu poziva'

@maniwarda/TikTok
29.10.2020.
u 11:30

Što biste vi učinili u ovakvoj situaciji?

Muškarac koji radi kao serviser mobitela podijelio je na svom TikTok profilu video u kojem je ispričao jednu neobičnu situaciju koja se dogodila tijekom radnog dana. 

"Danas mi je došao jedan bračni par, donijeli su iPhone na popravak. Muškarac je objasnio da mobitel ne radi i dogovorili smo da ću pogledati što nije u redu. Otišli su, ja sam otvorio mobitel i imao što vidjeti", počeo je priču.

Pogledajte video:

@maniwarda

Unbelievable ##realationshipgoals ##husbandcheck ##cheater ##fyp ##foryou ##xyzbca

♬ original sound - Maniwarda 👑

Naime, muškarac je u svom uređaju ostavio 100 dolara (oko 650 kuna) i poruku u kojoj moli servisera da kaže njegovoj ženi kako je mobitel potpuno uništen te da se ne može popraviti. "Želi mi vidjeti listu poziva, a ne mogu joj to pokazati", pisalo je u molbi.

Serviser je pitao ljude što da učini. Dok su neki tvrdili da bi trebao zadržati mito, ali i otkriti ženi o čemu je riječ, drugi su rekli da ona to već vjerojatno zna, ali ne želi si priznati.

U drugom videu ispričao je da je žena došla po mobitel i da joj je sve otkrio, a ona mu je ponudila 200 dolara da mobitel ipak popravi, prenosi Mirror.

Vaše radno mjesto može uzrokovati razvod braka, evo zašto:

1/6

Komentara 5

Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
12:49 29.10.2020.

Papak ("serviser"). Naravno da ces stat na stranu frajera. Nikad cul za solidarnost?

DU
Deleted user
13:51 29.10.2020.

"Prasnit" ženu i naplatit 200 USD.

DU
Deleted user
13:57 29.10.2020.

Jadan. Bolje mu je da ne objavljuje ovo svoje bijednoponasanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije