Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavljena

Dona traži topli dom

Dona (1)
Foto: Obiteljski album
1/3
03.01.2012.
u 15:30

Šestomjesečna kujica Dona danima je lutala ulicama Krapine, no nitko nije imao samilosti prema njoj

Malena crna kujica Dona lutala je ulicama Krapine danima, tjednima. Nitko nije imao samilosti prema njoj, nitko nije otvorio vrata svog doma i sklonio je od zime, gladi, petardi. Nitko osim mladog bračnog para, koji u Krapini živi u podstanarskom stanu.  

Dona je s njima provela božićne blagdane, a oni su joj cijelo vrijeme pokušavali pronaći trajni dom. U tome nisu uspjeli pa je Dona novogodišnju noć provela u novom privremenom domu u Zagrebu. No, ni ovdje ne može ostati dugo, iako privremeni udomitelji o njoj imaju samo riječi hvale. Poslušna je i i zaigrana, baš kao i svako štene. Dobro se slaže sa psima, ali i s mačkama. Nakon tjedana provedenih na ulici brzo se prilagodila životu u toploj sobi i svi koji se trenutno brinu o njoj ne bi željeli da završi u hladnom azilu. 

Dona hitno treba makar privremeni dom. Imate li mjesta za ovu malenu kujicu, nazovite gospođu Željku na mobitel 091/270-4969.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije