Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav života

Dok ne nađe 'pravoga' žena će poljubiti 15 muškaraca

ljubav
Thinkstock
03.01.2014.
u 15:05

Potraga za pravom osobom može biti dugotrajna i frustrirajuća, razočaravajuća, a neke baca i u depresiju.

Neki traže ljubav svog života baš cijeli život. Neki imaju tu sreću da je nađu i zajedno ostare u sreći i ljubavi, a neki propuste svoju priliku i prožive sav svoj život bez svoje "druge polovice duše". Potraga za pravom osobom može biti dugotrajna i frustrirajuća, razočaravajuća, a neke baca i u depresiju.

Znanstvenici su proveli istraživanje i otkrili da žena u prosjeku poljubi 15 muškaraca, doživi četiri katastrofalna izlaska s muškarcima te osjeti "slomljeno srce" dva puta prije nego nađe čovjeka iz svojih snova, piše Telegraph.

Žena će se, tvrde istraživači, dvaput zaljubiti, živjeti s jednim od pratnera i imati četiri veze "na jednu noć". Muškarac će ih imati šest dok ne nađe svoju životnu partnericu. 

>>Ovo smo naučili o seksu u 2013. godini

Komentara 1

VL
./
19:19 05.01.2014.

Ovo kad zbrojiš i oduzmeš govori da određeni muškarci njih 2-3% trpaju brdo žena! neznam jel to dobro il loše,al bolje bit pozitivan i reć dobro je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije