Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dok mlade mame tulumare, baka i sestra čuvaju djecu

Branka Krstulović i Milana Vlaović
Luka Klun/VLM
11.10.2009.
u 22:33

– Ante i Niko su mali vragolani koji mi uljepšaju svaki dan. Sada ih čuva moja najmlađa sestra u koju imam puno povjerenje – rekla nam je Branka koja je prisustvovala drugoj večeri Nivea Cro A Portera.

Koliko su kreativni i maštoviti domaći modni dizajneri htjele su provjeriti velike zaljubljenice u modu Branka Bebić Krstulović i Milana Vlaović. Diplomirana ekonomistica i 34-godišnja mama dvojice dječaka, četverogodišnjeg Ante i uskoro jednogodišnjeg Nike, otkrila nam je da je dadilja mališanima njezina najmlađa sestra Darka koja se odlično snalazi s nestašnim nećacima.

– Ante i Niko su mali vragolani koji mi uljepšaju svaki dan. Sada ih čuva moja najmlađa sestra u koju imam puno povjerenje – rekla nam je Branka koja je prisustvovala drugoj večeri Nivea Cro A Portera.

Za razliku od Branke, atraktivna glumica podrijetlom s otoka Lopuda Jelena Perčin petomjesečnu je kćerčicu Lotu zbog završne večeri modnog događaja ostavila na čuvanje baki. Zanosna Jelena revije je pogledala u društvu prijateljice Mare Bratoš.

– Žao mi je što nisam bila na Zigmanovoj reviji, ostali me nisu baš nešto dojmili.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Panter2007
Panter2007
08:06 12.10.2009.

Sta reci tuzne stvari se desavaju

SB
S Bartolic
07:43 12.10.2009.

Na Zapadu Gavermnt gleda jako dobro (singel mader a kodnas sestre i bake.

PU
pulari
00:22 12.10.2009.

Na zapadu sve mame tulumare a kod nas ce to doci uskoro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije