Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnja priča

Dok je bila trudna s drugim djetetom, partner se zaljubio u njezinu majku - i zajedno su pobjegli

Facebook/Jess Jane Aldridge
19.02.2021.
u 10:30

Jess je 28. siječnja rodila sina Reubena, a samo nekoliko sati kasnije, nakon što je vidio sina, Ryan je prekinuo s njom putem poruke.

Jess Aldridge (24) i njezin partner Ryan Shelton (29) iz Engleske bili su u vezi tri godine, a razlog zbog kojeg su se razišli je zaista nesvakidašnji. Par je prije dvije godine dobio prvo dijete, a kada je Jess ostala trudna s drugim prošle godine uselili su s njezinom majkom Georginom i ocem Ericom jer je počela pandemija i nisu htjeli biti odvojeni.

Iako joj je trebalo biti lakše, Jess kaže kako je zajednički život bio užasan. "Mama i Ryan počeli su vrlo brzo zavoditi jedan drugoga, gotovo svake večeri bi pili zajedno dok bi otac i ja gledali televiziju u dnevnom boravku. Bilo je jako neugodno." 

"Jednom sam vidjela kako joj Ryan dodiruje stražnjicu, a opravdao se da je samo htio dati do znanja da se pomakne jer on želi proći. Mjesecima sam osjećala da se nešto događa, ali nikada nisam htjela u to povjerovati. Bilo je odvratno jer je mama nosila kratke, provokativne haljine", ispričala je i dodala da ih je znala napasti zbog raznih situacija, ali oni su uvijek negirali sve.

Objavljuje Jess Jane AldridgeSubota, 9. svibnja 2020.

Pitali smo vas: koja je tajna vječne ljubavi? "Odricanje i odgovornost, poštivanje." ❤️

Jess je 28. siječnja rodila sina Reubena, a samo nekoliko sati kasnije, nakon što je vidio sina, Ryan je prekinuo s njom putem poruke pod izgovorom da mu je dosta optužbi o navodnoj aferi s njezinom majkom. Dok se ona vratila kući iz bolnice, njegovih stvari više nije bilo, ali ni maminih - novi par pobjegao je u novi dom udaljen 30 kilometara.

Objavljuje Jess Jane AldridgeUtorak, 3. rujna 2019.

"Trebala je biti baka po drugi put i pomoći mi oko djece, ali onda je umjesto toga pronašla novog dečka, ostavila tatu, izdala obitelj. Bio je to veliki udarac za mene jer su planirali bijeg tijekom cijele moje trudnoće, čak 6 mjeseci su bili zajedno iza mojih leđa. Tata je ovo također loše podnio. Niti mama niti Ryan nisu se ispričali zbog ovoga, samo su rekli da ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti."

Novi par čak je objavio svoju vezu na Facebooku i time zbunio sve obiteljske prijatelje i rodbinu. Jess je primila bezbroj poruka u kojima je ljudi ispituju što se dogodilo, a ona ne zna kako da im objasni cijelu situaciju. "Kako bih trebala svima objasniti da su otac moje djece i njihova baka u vezi?"

Kako prenosi The Sun, preselila se natrag u stan koji je prije dijelila s Ryanom i samostalno brine o djeci.

Zarađuje 265 tisuća kuna godišnje: Ona je najplaćenija ljubavnica na svijetu

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije