Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TikTok video

Dogovorila je spoj online pa ga u zadnji tren otkazala: 'Izbjegla sam metak!'

TikTok/@sadzmadz
27.01.2021.
u 12:30

U nizu uvreda bankar djevojci piše i da je 'u zabludi', 'da joj ponašanje nije primjereno jednoj dami', te da 'očito ima previše vremena za pisanje poruka, iako mu je na sve odgovorila u svega par riječi

Dogovorila sam spoj s jednim investicijskim bankarom online, ali sam ga odlučila otkazati jer sam imala loš predosjećaj, rekla je u TikTok videu korisnica @sadzmadz - i bila je u pravu. Pokazala je naime i snimke zaslona svog mobitela s brojnim porukama koje joj je bankar poslao nakon što mu je rekla da ipak ne želi na spoj.

'Kako se usuđuješ trošiti moje vrijeme?', pitao on u jednoj od poruka i kaže da mu 'nikad nitko nije otkazao spoj, a da je ona to napravila samo zato što je premlada i nema dobro razvijene društvene vještine'.

POGLEDAJTE VIDEO:

@sadzmadz

F*ck you, Maybe: Mark #toxicmen #metoo #datinghorrorstory #harrassment #nomeansno #narcissist #datingsucks

♬ Therefore I Am - Billie Eilish

U nizu uvreda bankar djevojci piše i da je 'u zabludi', 'da joj ponašanje nije primjereno jednoj dami', te da 'očito ima previše vremena za poruke'.

- Nisi ni toliko zgodna - piše on, a poručio joj je i da se 'nikad neće udati', te da joj 'očito nedostaje samopouzdanja'.

Ona mu je nakon prvih par poruka kratko napisala samo da joj je 'žao što se tako osjeća i da je očito pijan, te da bi cijenila da joj prestane pisati', prenosi The Sun.

Nakon što je neko vrijeme bez odgovora bijesno nabrajao uvrede, uvrijeđeni joj je tip poručio i da je 'prekrhka i nepristojna'.

Majci suze nisu prestajale teći: Bolesnom sinu i njoj kupili su kuću u Tenji

1/3

- Čini se da sam izbjegla metak! - komentira korisnica u svom TikTok videu, a s tom su se tvrdnjom složili i njeni pratitelji.

'Dečku treba psihoterapija', piše jedan korisnik u komentarima, a drugi kaže kako se često iznenadi kad shvati koliko 'krhak može biti nečiji ego'.

- Djevojke, vjerujte svom instinktu: očito vas dobro navodi, a ponekad pomaže i sačuvati živu glavu! - zaključuje jedan TikTok korisnik u komentarima.

Dinina objava na Facebooku ujedinila je Hrvatsku nakon razornog potresa: "Ovo mi je vratilo vjeru u ljude, svi će vam pomoći."

Dinina objava na Facebooku ujedinila je Hrvatsku nakon razornog potresa: "Ovo mi je vratilo vjeru u ljude, svi će vam pomoći."

Dinina objava na Facebooku ujedinila je Hrvatsku nakon razornog potresa: "Ovo mi je vratilo vjeru u ljude, svi će vam pomoći."

Objavljuje Večernji list u Petak, 22. siječnja 2021.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije