Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dođite na tribinu Zdrave Krave i saznajte kako pomoći suhoj koži

Zdrava Krava (1)
Zdrava Krava
PR
Autor
PR članak
09.11.2012.
u 08:45

U Novinarskom domu u Zagrebu 14. 11. održava se tribina portala zdravakrava.hr o povezanosti suhe kože i dijabetesa. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan

Koža vam je nadražena, svrbi vas i peruta se, a niste sigurni koji su mogući uzroci niti kako ukloniti ili spriječiti takvo stanje? Mnogi u ovo doba niti ne reagiraju na vidljivo isušena područja jer se ona automatski pripisuju hladnoći na otvorenom te jakom grijanju u zatvorenom. Nažalost to nije uvijek tako.

Od vrhunskih stručnjaka saznajte sve što vas zanima

Pozivamo vas na tribinu Zdrave Krave kako biste na jednom mjestu uz pomoć četiri vrhunska stručnjaka razriješili sve svoje nedoumice i strahove. Svoje znanje o problemima uzrokovanim suhom kožom te povezanosti iste s dijabetesom prenijet će vam doktori i nutricionisti u srijedu, 14. studenog u 18:30 sati u Novinarskom domu u Perkovčevoj 2.

Tim stručnjaka čine:
Dr. Ante Škaro - otorinolaringolog i kirurg glave, Poliklinika Leptir
Dr. sc. Dino Pavičić - internist-dijabetolog, Poliklinika Leptir
Prof. dr. Branka Marinović, predstojnica klinike za dermatovenerologiju, KBC Zagreb
Mag. Sandra Krstev- Barać  - nutricionistica, Vitaminoteka

Počasni gosti - Mirela Holly, Trpimir Vicković i predstavnik Udruge dijabetičara također će odgovarat na vaša pitanja te opisati kako se i sami nose s dijabetesom.

Pripremite što više pitanja i dođite

Ulaz na tribinu je besplatan, a za sve posjetitelje pripremili smo  testere proizvoda za njegu kože te bogate poklon pakete Eucerina, pokrovitelja tribine, za 10 najsretnijih!

Zdravakrava.hr – moj vodič kroz vitalnost.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?