Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dočekajte poštara on-line uz e-račun Diners Cluba!

Diners
Diners
PR
Autor
PR članak
19.07.2012.
u 12:24

Plaćajući e-račune, u cijelosti i dospijeću, uslugom e-plaćanje bit ćete i dodatno nagrađeni sa 200 nagradnih bodova/zvjezdica ili 40 milja

Ako još uvijek ovisite o svojem poštaru i svaki dan provjeravate svoj sandučić, onda za Vas imamo dobre vijesti! Zašto ne biste aktivirali uslugu e-račun i poštara doslovno dočekali on-line? Usluga e-račun  namijenjena je svim korisnicima Diners Club kartica koji svoj račun žele primati u elektroničkom formatu te ga plaćati lako i brzo putem e-plaćanja. Nakon što aktivirate uslugu e-račun svoje račune više nećete primati poštom.

I to nije sve. Plaćajući e-račune, u cijelosti i dospijeću, uslugom e-plaćanje bit ćete i dodatno nagrađeni sa 200 nagradnih bodova/zvjezdica ili 40 milja, ovisno o nagradnom programu u kojem sudjelujete.

Kako aktivirati e-račun? Postanite korisnik besplatnih ECC On-line usluga Erste Card Cluba na www.diners.hr i aktivirajte svoj e-račun te koristite ostale korisne on-line usluge, poput,  Diners ProFile usluge koja je od sada dostupna i za iPhone i iPad uređaje.

Zahvaljujući usluzi e-račun, računi će Vam uvijek stizati na vrijeme, a smanjujući količinu papira potrebnog za slanje računa - pridonosite i očuvanju šuma.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?