Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet do 12

Dočekajte Novu godinu sa stilom - trikovi za spas u zadnji čas

Zgodne cure Doček nove godine moda
Foto: Thinkstock
31.12.2013.
u 10:07

Ako ne želite večer provesti natežući komad tkanine preko guze, obucite haljinu u kojoj nećete morati razmišljati jeste li previše otkrile.

Nova godina nisu samo šljokice i vrtoglavo visoke potpetice. Najvažniji trik da sa stilom ispratite 2013. i dočekate Novu 2014. godinu jest da se pri tom osjećate - ugodno.

Ako inače ne izlazite iz tenisica, a večeras se odvažite na štikle velika je mogućnost da ćete umjesto odbrojavanja prije ponoći proklinjati sve oko sebe jer nećete moći stajati na nogama. Slična je stvar i s uskom (pre)kratkom haljinom. Ako ne želite večer provesti natežući komad tkanine preko guze, obucite haljinu u kojoj nećete morati razmišljati jeste li previše otkrile.

Posljednji je trenutak da cipele koje ste kupile baš za najluđu noć u godini pripremite za večeras. Prvo nošenje svake štikle obično je bolno i završit će sa žuljevima pa ako ipak ne želite nove štikle ostavti u ormaru hodajte cijeli dan s njima po kući.

Prilagodite odjeću mjestu. Ako ćete Novu dočekati na nekom od brojnih gradskih trgova radije se toplo obucite. Vašu kratku svjetlucavu haljinu ionako nitko neće vidjeti. Doček u planinarskoj kući također neće zahtijevati da budete sređene tip-top. S druge strane, u klubovima je sve dopušteno. Raspitajte se ipak postoji li neki dress-code.

Ako se u posljednji trenutak predomislite i shvatite da doista - nemate što obući, spasit će vas mala crna haljina. Okitite je velikom ogrlicom i nabacite crveni ruž. S tim ne možete pogriješiti.

Make-up isprobajte ranije ako planirate eksperimentirati. Ne želite da zabava počne bez vas jer još uvijek popravljate šminku.

Slično je i s frizurom. Tko je zakasnio na termin kod frizera ili želi uštedjeti koju kunu, pomoći će mu jednostavni trikovi koje otkrivaju profesionalci. Za postizanje volumena zabacite glavu prema naprijed i dobro iščetkajte korijen kose, a naelektriziranu kosu ukrotite s malo balzama za ruke.

Nokte nalakirajte čim prije, ukradite koji sat popodne pa odrijemajte i ne zaboravite ponijeti sa sobom - dobro raspoloženje.

>>Za ulazak u 2014. od 50 do 1400 kuna u klubovima i hotelima

>>Zaprešićani u 2014. ulaze uz Connectovce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije