Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAR uz Večernji

Do zdravog života u nekoliko koraka

Formula za zdravlje
Foto: VL
05.01.2018.
u 10:55

Ne propustite prilog uz koji ćete naučiti kako usvojiti zdrave navike

Blagdani su iza nas, baš kao i teška i masna hrana, najslađi kolači na svijetu i preveliki obroci koji su za mnoge u ovih nekoliko tjedana bili neodoljivi i neizbježni. No, to nikako ne znači da sada morate krenuti na rigorozne dijete i dizati paniku oko tih nekoliko nakupljenih kilograma viška. Prije svega, važno je donijeti odluku. Odluku da ćete ove godine paziti više na svoje zdravlje, prehranu i kretanje, a mi smo tu da vam pomognemo.

Okupili smo nutricioniste, trenere i psihologe koji savjetuju kako se vratiti u formu nakon blagdana ili kako se pokrenuti na bolje ako uopće ne pazite na sebe, ne hranite se uravnoteženo i ne krećete se. Naravno, posljedice blagdanskog uživanja veće su ako ni inače ne vodite zdrav stil života.

U posebnom prilogu Formula za zdravlje pročitajte kako treba izgledati zdravo čišćenje organizma i kako usvojiti zdrave navike koje bi trebali prakticirati svakodnevno. Ako se kroz godinu držite osnovnih pravila o umjerenosti, kvalitetno se hranite i posvetite se svom tijelu kroz neki oblik tjelovježbe, iduće blagdane slobodno i malo pretjerate u blagdanskim delicijama. Jer kako bi nutricionist Bojan Stojnić rekao, potrebe za “iskupljenjem” tada neće ni biti.

Stoga, ne propustite u ponedjeljak 8. siječnja DAR uz Večernji list – prilog Formula za zdravlje i počnite novu godinu zdravim odlukama!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije