Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užasno

Djevojku (14) rastrgao medvjed kada je otišla u trgovinu kupiti sok i čokoladu

Facebook
06.08.2019.
u 15:44

Prvotno se mislilo kako su je napali vukovi, ali se tek kasnije saznalo da se radi o drugoj životinji

Sonyu Chernigovu na putu do trgovine u selu Yodva u ruskoj Republici Komi napao je i usmrtio medvjed.

Otac Sergej ju je išao tražiti, nakon što se nije dugo vraćala doma, a napad je bio toliko grozan da nije ni prepoznao njezino tijelo. Pronašla ju je grupa djece iz sela koji je također nisu uspjeli prepoznati pa su pozvali policiju.

"Nisam htio vjerovati da je to moja kćer. Lice joj je bilo neprepoznatljivo. Bila je odjevena kao druge cure, a prepoznao sam je po jakni. Bio sam siguran da je to moja kćer tek kada sam je nazvao na mobitel, a melodija je dopirala iz džepa jakne", rekao je otac djevojčice za Mirror.

Medvjed je snimljen u potrazi za hranom u Republici Komi 2018. godine:

Iako se mislilo kako se radi o vukovima, po načinu ugriza lovci su zaključili kako je ovo napravio medvjed. Već nekoliko godina u ovom selu mještani viđaju medvjede i vukove koji zimi ubijaju životinje. Lovci se nadaju kako će nakon ovog užasnog događaja dobiti dozvolu za njihovo ubijanje.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Sor@n
Sor@n
23:37 07.08.2019.

Medvjedi spadaju u štetočine. Pa u čemu je problem. U grabežljivcima u prirodi i ljudima. Pogledajte samo krokodile u napadima na joutube link. Nemojte ako imate slabo srce.

ME
Mesko
16:41 07.08.2019.

Sad će komentari: nije medo kriv, on je maza, zaigran.

Avatar lola lola
lola lola
01:31 07.08.2019.

Za ne vjerovati. Zivis u selu, sve oko tebe suma I tamo vukovi I medvjedi!! Sokirana sam. Mislila sam da u sumi zive samo djetlici I sove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije