Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu impresionirani

Djevojke su dečkima draže u pidžami nego u donjem rublju

muškarac, žena, krevet, seks, ljubav, piđama (1)
Thinkstock
29.08.2013.
u 11:18

Planirate li kupiti fino donje rublje, možda je to promašena investicija pa si radije priuštite "pošteni" odjevni predmet, recimo pidžamu...

Žene u pidžami muškarcima su mnogo privlačnije i seksi nego one u donjem rublju ili pak one koje spavaju gole, otkrilo je novo istraživanje tvrtke za proizvodnju madraca Ergoflex. Kada je riječi o ukusu žena, one bi radije da njihov partner u krevetu nosi jednostavne bokserice ili donje rublje te da svakako izbaci sportsku majicu omiljenog kluba, piše Daily Mail.

Čak 37 posto pripadnika snažnijeg spola obožava kad im partnerica spava u pidžami, dok njih 32 posto preferira fino donje rublje. Muškarci kažu da vole žene u pidžamama jer izgledaju slatko (55 posto), dok neki smatraju kako su upravo jednostavne pidžame jako privlačne (21 posto).

Na drugom mjestu najseksi odjeće za spavanje je seksi donje rublje, a samo 27 posto ispitanika kazalo je kako su negliže ili spavaćica još bolji, dok 22 posto muškaraca kaže kao nema ništa više seksi od žene koja spava u njihovoj majici. Svega 16 posto muškaraca izjavilo je kako su žene najseksi kada spavaju gole.

S druge strane, žene nikako ne vole kad im partneri spavaju u majici omiljenog kluba, ali vole kada spavaju u boksericama ili drugom donjem rublju (35 posto), a potom slijedi donji dio pidžame, a na trećem je cijela pidžama...

Želim te zbog...

Muškarci su na pitanje utječe li odjeća u kojoj im partnerice spavaju na njihov seskualni život i želju rekli da ne utječe (njih 71 posto), dok je isto odgovorilo 35 posto žena. Udobnosti odjeće nad atraktivnim izgledom dok spavaju pak, priklanja se 78 posto žena i 70 posto muškaraca.

 

U čemu su žene muškarcima najseksi?

Cijela pidžama – 37 posto

Donje rublje – 32 posto

Negliže/spavaćica – 27 posto

Muška majica – 22 posto

Ništa – 16 posto

 

U čemu su muškarci ženama najseksi?

Bokserice/donje rublje – 35 posto

Donji dio pidžame – 31 posto

Cijela pidžama - 24 posto

Jednodijelna pidžama – 16 posto

Majica omiljenog kluba – 3 posto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije