Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramota

Djevojka u ovaj salon više neće kročiti: "Sreća pa sam bila samo na rubu suza..."

20.11.2018.
u 13:05

Iz salona su uputili ispriku, ali Mia tvrdi kako je isprika općenita, tek da se odradi i da ne otkriva da im je zaista žao zbog svega što se dogodilo.

Mia Capeling 18-godišnja je majka djevojčice, ali i ljubiteljica ljepote i trendova koja se voli urediti, a nerijetko je i posjećivala jedan salon za ljepotu u Washingtonu. No, na tu adresu više ne planira otići. 

Naime, Mia je bila na rubu suza nakon što je dobila informacije da se njena fotografija, koju je objavila na svojem Facebook-profilu, "povlači" u jednoj od WhatsApp grupa u kojoj su članovi zaposlenici i vlasnici brojnih salona za ljepotu. Jedna od zaposlenica salona u koji je Mia više puta otišla, u spomenutoj je grupi objavila njenu fotografiju uz posprdni komentar: "Ovo je jedna od naših klijentica, ne želim biti bezobrazna, ali WTF?"

Na tu poruku i njenu fotografiju nanizali su se komentari i ostalih članica grupe uz smajliće koji prikazuju smijeh, ali i izrugivanje. 

Mia je doznala što se dogodilo i odlučila je javno progovoriti o ovom slučaju. Tvrdi kako je bila na rubu suza zbog neprofesionalnog ponašanja zaposlenica salona te je zatražila javnu ispriku, ali i preporuku za neki drugi salon gdje će ubuduće dolaziti. 

 

 

Tvrdi kako je ovakvo ponašanje zaista opasno, da je riječ o nekoj mlađoj klijentici, koja se, primjerice, uljepšava za maturalnu večer ili slično, uništilo bi joj to samopouzdanje, piše The Sun. 

"Srećom, ja sam jaka osoba, čvrstog karaktera pa sam bila tek na rubu suza."

Ali odlučila je podijeliti ovo neugodno iskustvo na društvenim mrežama kako bi upozorila ostale što se može događati iza njihovih leđa kad je riječ o neprofesionalnom osoblju. 

Iz salona su uputili ispriku, ali Mia tvrdi kako je isprika općenita, tek da se odradi i da ne otkriva da im je zaista žao zbog svega što se dogodilo. 

Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije