Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajan je

Djevojka tvrdi da nije s njim u vezi zbog seksa - pa ga uopće i nemaju: 'Stalno me odbija u krevetu...'

Shutterstock
21.10.2020.
u 21:15

Iako ju jako voli, ne može više to izdržati.

Jedan 28-godišnji muškarac u vezi je s dvije godine mlađom djevojkom, a iako veza funkcionira odlično, njihov seksualni život jako je siromašan. "Nikada nisam bio s djevojkom kao što je ona - zabavna, lijepa, draga... Ipak, nedostaje mi seks. Kada god pokrenem tu temu ona kaže da joj to nije toliko važno i da nije sa mnom zbog toga."

Stvari su nešto drugačije kada popije malo alkohola, tada se opusti, ali ni to ne traje dugo jer izbjegava predigru. "Razgovarali smo o braku i djecu, ali ne znam koliko je moguće imati zajedničku budućnost ako nam je seksualni život ovakav."

Gotovo upola manji broj sklopljenih brakova ove godine u Hrvatskoj: Više je građanskih nego crkvenih!

Napisao je pismo savjetnici Deidre koja pomaže ljudima kada se nađu u ovakvim situacijama putem portala The Sun, a ona mu je odgovorila: "Ako poželi seks samo kada je pod utjecajem alkohola, to znači da inače tu požudu potiskuje u sebi. Objasni joj da ti nedostaje ta stavka u vezi i da bi moglo biti jako posebno. Pokušaj otkriti u čemu je njezin problem."

Pet savjeta uz pomoć kojih ćete produljiti vaš seksualni život:

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije