Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li isprobali?

Djevojka šokirala neobičnim receptom za tjesteninu: Umjesto rajčica za umak se koristi ovim voćem

TikTok
10.02.2021.
u 14:28

Otkako je objavila video na TikTok-u, skupila je 1,8 milijuna pregleda i više od 230 tisuća lajkova

Na društvenim mrežama stalno se dijele recepti za razna jela, a zadnji koji je postao viralan bio je za pečenu feta tjesteninu. Jelo zahtijeva samo tri sastojka – fetu, rajčicu i tjesteninu, ali jedna žena podijelila je kako je ona promijenila sastojke u receptu i šokirala mnoge, piše Mirror.

Na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako je ovu popularnu tjesteninu napravila na malo drukčiji način. Za umak je, umjesto rajčica, koristila –jagode

@thehungerdiaries

Baked #fetapasta with #strawberries ! 🍓 Can’t believe how well this turned out. #bakedfetapasta #feta #easyrecipe #foodtiktok #foryou #fyp #foodie

♬ original sound - The Hunger Diaries

Prvo doda jednu četvrtinu šalice jagoda, kojima je odstranjena stabljika te su prerezane napola, u posudu za pečenje, a zatim ih prelije obilnom količinom maslinova ulja, bijelog balzamičnog octa te posipa soli i paprom.

Sve to dobro izmiješa, posloži jagode tako da im unutrašnjost bude prema posudi i posloži ih uz rub. U sredinu stavi jedan komad feta sira te njega polije uljem i paprom. Tada stavi peći 45 minuta, a kada je gotovo, sve dobro promiješa. Na kraju je dodala jednu šaku bosiljka, dobro promiješala te dodala tjesteninu.

– Primijetit ćete kako su jagode, poput rajčica, pustile puno svojih prirodnih sokova. Ti se sokovi kombiniraju s fetom, što stvarno pomaže u stvaranju tog slasnog umaka. Iskreno nisam bila sigurna kako će ovo ispasti, mislila sam da bi ovo mogla biti katastrofa. No, poslužila sam ovo i drugim ljudima i svi su bili oduševljeni – rekla je u videu.

Otkako je objavila video na TikTok-u, skupila je 1,8 milijuna pregleda i više od 230 tisuća lajkova. Međutim, mnogi su bili zgroženi njezinim jelom. "Ne mogu se složiti s tobom oko ovog jela. Odvratno!" napisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica otkrila: "Mislila sam da će ovo biti slatka verzija za desert, ali ovo je strašno."

Oprala jagode u slanoj vodi, začuđeno gledala što se u njima sve krije:

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

PO
Pobijedilismo45"
16:13 10.02.2021.

Može staviti što hoće ako ona to jede, ja bih probao čisto da bih znao jel' dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije