Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'uhvaćeni'

Djevojka poslala roditeljima selfie s ljetovanja, no tata je primijetio nešto čudno

Foto: Twitter
1/2
09.07.2019.
u 09:24

Djevojka je dopisivanje s roditeljima podijelila na Twitteru. Mnogima je bilo smiješno te je post uskoro postao viralni hit.

Sezona je ljetovanja i godišnjih odmora, a mnogi će svoje doživljaje i ove godine snimiti i podijeliti s prijateljima i obitelji. No da moderna tehnologija može dovesti i do problema i neugodnih situacija, pokazalo se na primjeru mladog para koji je ljetovao u Turskoj.

Medicinska radnica koja je zaposlena u bolnici, 22- godišnja Kelsey, poslala je svojim roditeljima fotografiju s ljetovanja u Turskoj sa svojim dečkom Elliotom,  no nije uočila što se sve vidi na fotografiji. 

Naime, nakon što je poslala fotografiju iz hotelske sobe svojim roditeljima, mama joj je napisala: "Lijepa bočica Durexa ..."

Riječ je o lubrikantu s okusom jagode koji je par imao u sobi. Neugodna situacija poput ove uvijek ostavlja neželjene uspomene, a u pokušaju da se izvuče, Kelsey je napisala majci kako je riječ o kremi za koljeno kojom se koristi njen dečko. Ipak, čini se da roditelji prate trendove i proizvode koji se mogu naći na tržištu pa je majka odgovorila: "Tata je zumirao fotografiju", uz nekoliko smajlića. 

 

 

Kelsey je otkrila za UNILAD kako je njen dečko ostao jako posramljen, dok se ona svemu tome smijala – kao i njena majka koja joj je na WhatsAppu odgovarala uz smajliće. 

Djevojka je prepisku sa svojim roditeljima podijelila na Twitteru, a mnogima je to bilo smiješno te je post uskoro postao viralni hit. 

Roditelji je zadirkuju zbog ove situacije, a njen dečko je ogorčen predbacujući joj što nije primijetila bočicu koju su trebali maknuti prije fotografiranja. No, nije ju primijetio ni on. I zbog toga se našao posramljen, dok je ostalima sve to bilo smiješno.

Pogledajte i video: Ispala joj kosa nakon blajhanja pred kamerom

 

Ključne riječi

Komentara 11

80
8.000 eura, 8.000 eura!
10:36 09.07.2019.

Kakav blesavi članak.

Avatar HJelinich1990
HJelinich1990
11:29 09.07.2019.

Ovo se zove članak! Ponovo dobivam vjeru u novinarstvo! Hip-hip hura!

DU
Deleted user
12:05 09.07.2019.

Za ovo vam je Pulitzer siguran!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije