Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ghosting'

Djevojka otkrila najgori prekid koji je doživjela: 'Prestao je odgovarati na poruke i otišao - nakon 3 godine'

@mostdefnotmads/Tiktok
20.09.2021.
u 10:30

"Manipulirao je tako da bih se ja njemu na kraju ispričala samo kako bi sve bilo po starom", priča Madison, a mnoge djevojke se nadovezuju da su doživjele isto.

Djevojka imena Madison odlučila je javno progovoriti o prekidu koji je doživjela. Naime, nakon pune tri godine veze i zajedničkog života njezin partner je samo nestao - ovakav potez milenijalci i generacija Z nazivaju ghosting, a događa se, čini se, sve češće.

Ova 26-godišnjakinja iz SAD-a ispričala je do detalja što se dogodilo prije dva i pol mjeseca. 

"Sada kada vratim film vidim neke alarme koji su ukazivali na to da naša veza više nije dobra. Uvijek smo se svađali oko nečega što je samo njemu bilo poznato, meni ne bi bilo jasno u čemu je problem. Onda bi trebao prostora, ne bismo razgovarali o tome što je bilo... Manipulirao je tako da bih se ja njemu na kraju ispričala samo kako bi sve bilo po starom."

@mostdefnotmads

coming off a quick 24 hour ban… work with me tiktok ##breakup ##breakuptok

♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

Četiri dana prije njezinog rođendana neimenovani partner spremio je svoje stvari i odselio iz stana - bez objašnjenja, bez poruke, poziva. Poslala je poruku majci u kojoj joj je rekla da neće dolaziti kod njih zajedno za vikend jer je on otišao, ali ni sama ne zna zašto pa ju moli poštedu od puno pitanja. 

U nekoliko narednih videozapisa Maidson je ispričala da je bivši saznao za njezin TikTok profil na kojem dijeli sve o njihovom prekidu, pa ju je prijavio, a društvena mreža uklonila je dosta objava. 

@mostdefnotmads

Reply to @sq2u I feel like I am in the limbo between a breakup and ghosting so I use both terms #breakup #breakuptok #ghosted

♬ original sound - Madison

Ako je suditi po komentarima koji su pristizali, ovakvi nelogični prekidi, odnosno ghostanje, događaju se sve češće među današnjom generacijom. "Moj bivši je prekinuo isto tako sa mnom i to tjedan dana prije nego smo trebali početi živjeti zajedno", napisala je jedna djevojka, a druga je otkrila da ju je muškarac ostavio na Božić - bez argumenata, prenosi The Sun.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:15 20.09.2021.

Kad ti vidim tetovazu penisa na ruci, cudim se da je uopce i bio s tobom, a tko zna kakav je i on..

MO
montello
15:17 20.09.2021.

Spasila si se od takvog

Avatar duje912
duje912
12:41 20.09.2021.

ak tako govori stalno nije ni čudo da je otišao...al mala je zgodna naći će si ona drugoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije