Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uplašila se

Djevojka ostala zaprepaštena: Ispod prizemne sobe u hotelu pronašla - još jednu sobu

TikTok
19.10.2021.
u 16:30

Primijetila je neobičan izrez na podu, a kada je maknula tepih i drvene daske, nije mogla vjerovati što se nalazilo ispod.

Hotelske sobe često mogu skrivati razne neobične stvari, ali jedna djevojka ostala je zaprepaštena kada je u svojoj sobi u prizemnom motelu pronašla - još jednu sobu.

Addison Cassel boravila je u motelu s bakom kad su njih dvije primijetile nešto neobično. Naime, ispod kreveta primijetile su prorez na podu koji nije trebao biti tamo pa je odlučila istražiti, kako prenosi The Sun.

"Bila sam na hotelskom krevetu kad sam primijetila izrez na podu. Ja i moja baka smo ga otvorile i bila su tu dva sloja”, objasnila je Addison pa dodala kako su morale ukloniti tepih i drvene daske kako bi vidjele što se nalazi ispod njih.

@addisoncassel

better not be a body under my bed ##fy ##fypシ ##fyp ##StudentSectionSauce ##FlauntItChallenge ##ZFlipClackdown ##SoundcoreGoForGold ##HowIBathAndBodyWorks

♬ Oh No - Kreepa

"Ispod naše sobe bila je još jedna soba, a to je motel koji ima sobe samo na prizemlju", otkrila je.

Cijelu situaciju Addison je podijelila na svom TikTok profilu, gdje je brzo negirala tvrdnje drugih korisnika da se radi o vodovodnom prostoru, jer nije vidjela nikakve žice niti vodovod.

 "Ne mogu vidjeti kraj sobe, što me plaši. Nastavlja se iza vrata koja odvajaju našu sobu od drugih”, dodala je Addison.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te prikupio više od 13 milijuna pregleda, a mnogi korisnici savjetovali su je da promijeni sobe ili da čak promijeni hotel. “Ne bih mogla spavati ovdje, bojala bih se da je netko u toj sobi”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Bježite dok još možete!”

Zaposlenik hotela dobio iznenađenje života: Dugogodišnji gost ostavio mu bogatstvo!

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije