Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva metoda

Djevojka odlučila kazniti dečka na neobičan način: Dolazio je kasno kući...

Izlazak
Getty Images
14.01.2019.
u 14:24

Objašnjavajući zašto se odlučila na taj potez, djevojka je korisnicima Reddita otkrila kako su u vezi dvije godine.

Biti u vezi u kojoj se životi partnera rijetko nađu u zajedničkoj točki, pravi je izazov, posebice ako se životni stilovi dvoje ljudi potpuno razlikuju. 

Otežava cijelu situaciju i činjenica da netko prigovara zbog nečega, a onda to napravi i sam. Nije nimalo lijepo. 

Upravo zato jedna je djevojka odlučila uvesti red u svoj dom. I vezu. Njen izabranik prigovarao joj je jer je dolazila kasno kući. Kako bi spriječila daljnje svađe, promijenila je tu svoju naviku i kući dolazi znatno ranije nakon noćnog izlaska. No njen izabranik nije odlučio poslušati svoj prigovor. 

Djevojka je odlučila tome stati na kraj. Ili barem kazniti "neposluh". Onaj tko dođe kući iza 4 sata nakon ponoći, mora platiti "zakasninu" u iznosu od 50 dolara. 

Pojašnjavajući zašto se odlučila na taj potez, djevojka je korisnicima Reddita otkrila kako su u vezi dvije godine. Iskreno je priznala i da je počela pretjerano piti alkoholna pića nakon smrti svoje majke, a na početku njihove veze. Nekoliko puta, dok je bila vani i pila, ispraznila joj se baterija od mobitela pa je dečko nije mogao nazvati. 

Sada je na svojoj koži počela osjećati kako utječe takvo ponašanje na nekoga. Kada je njen dečko počeo ostajati vani dugo iza ponoći, a pritom joj uskraćuje informacije gdje je, odlučila je uvesti "red". 

Tvrdi kako nije problem u tome što on izlazi, već u tome da je njoj prigovarao zbog istog ponašanja, a nakon što je ona svoje navike promijenila, on se počeo tako ponašati.

"Ili će mu dosaditi plaćati 50 dolara svaki put kad ostane dulje vani ili će početi tolerirati kada jednom ili dvaput godišnje ostanem vani do zatvaranja bara ili kluba", navela je.

Mnogi su komentirali kako ovo nije dobar način za rješavanje problema u vezi te da ovo očito nije jedini problem koji ovaj par ima u svom odnosu. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

 

Ključne riječi

Komentara 6

GI
Gips
16:02 14.01.2019.

Linđa se opasno nameračila na Pulitzera

IG
igor379
15:01 14.01.2019.

glupost zesca

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:20 14.01.2019.

Izlaze odvojeno? Jaka veza. Sad bu joj priznal da je buzorant (ili znanstveno pederast, kako zelite) on a da je lezbosanka (ili lezboskinja, kako zelite) I evo kraja veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije