Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Djevojka odbila zaručnički prsten, a razlog ne čudi: 'To je prsten njegove pokojne supruge!'

shutterstock
20.09.2022.
u 09:30

Ponovno su se zbližili nakon smrti njegove supruge i sada su u ozbiljnoj vezi već dvije godine

Buduća se mladenka, kaže, nije osjećala ugodno kad ju je dečko zaprosio s prstenom koji je nekoć nosila njegova pokojna žena i smatrala je da nema izbora nego ne uzeti prsten, iako se pristala za njega udati. Prema riječima ove 29-godišnjakinje, koja bi se trebala vjenčati za dva tjedna, ona i njezin zaručnik poznaju se otkad su bili vrlo mladi, a izlazili su i prije.

Nakon smrti njegove supruge par se ponovno zbližio i sada su već dvije godine u ozbiljnoj vezi, prenosi Mirror. Iako ga, napominje, jako voli, nekad je osjećala da bi on želio da je sličnija njegovoj pokojnoj ženi. Znao ju je, na primjer, slučajno zazvati njenim imenom, a vidi i da mu je krivo jer ona u kuhinji zaostaje za vještinama njegove pokojne subruge, kao i u brizi o djeci i čišćenju.

Zbog ovog kamena, najtraženiji zaručnički prsteni nisu s dijamantima:

1/6

Objavljujući na Reddit, gdje je poznata pod korisničkim imenom u/Welp_shit02, sukobljena mladenka je napisala: "Samo sam mislila da mu treba više vremena da se oporavi i preboli to. Kada je umrla, zadržao je njezin zaručnički prsten, nisam o tome razmišljala, samo sam mislila da je to nešto što će mu ostati u sjećanju, prošli tjedan mi je ponudio prsten, rekao je da mi želi dati prsten jer duh njegove žene mu je rekao da me ona poslala k njemu. Odbila sam i rekla mu da mi je neugodno, ovo je završilo izbijanjem u cjelotjednu svađu."

Nastavila je: "On sada misli da sam ja bezosjećajna i ne marim za njegove osjećaje ili sjećanje na njegovu ženu, na kraju sam eksplodirala govoreći mu da mora nastaviti sa životom i ne biti toliko zaokupljen prošlošću i pokušavati me usporediti sa svojom mrtvom ženom."

Njezin budući suprug otišao je nakon ovog ispada, a ona se još nije čula s njim. Sada je zabrinuta da će on potpuno otkazati vjenčanje, pita se je li pogriješila i obratila se kolegama korisnicima Reddita za savjet

"Oh, dušo, ti nisi njegov odskok i pogriješio je kad te uvjetovao kao svoju pokojnu ženu. Molim te, ne nastavljaj s brakom jer je on očito nije prebolio”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Mislim da još nije krenuo dalje. Da, izgubio ju je i to ne znači da ljubav nestaje, ali ovo je previše, živiš kao zamjena. Zaslužuješ više od toga. Dobro bi mu došlo savjetovanje. Ne možeš biti ona, i to je u redu. On mora biti u redu s tim prije nego što se vjenčate.”

Biste li vi prihvatili zaručnički prsten pokojne žene vašeg partnera?

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Komentara 1

MO
montello
12:37 20.09.2022.

On mora kupiti novi i ostaviti proslost iza sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije