Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi da ga ostavi

'Djevojka mi se žali da je ne zadovoljim u krevetu i sad se bojim da ću je izgubiti'

shutterstock
31.01.2021.
u 20:43

Zajedno su već godinu dana i žive skupa, ali nakon šest mjeseci počela se žaliti na seks.

- Nikada nisam imao problema s dovođenjem žena u krevet i imao sam najmanje 50 seksualnih partnera. Nitko se od njih nikada nije žalio. Zapravo, uvijek sam se osjećao samouvjereno i u krevetu sam bio prilično dobar. No, moja djevojka se nakon šest mjeseci počela žaliti na moje vještine - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Osjeća se posramljeno. Nikada nije imao problema, a sada žena, koja mu se stvarno sviđa, ne može postići orgazam tijekom seksa. Zajedno su već godinu dana i žive skupa, ali nakon šest mjeseci počela se žaliti na seks.

Muškarci, obratite pažnju! Stimuliranjem ovog dijela tijela svaka treća žena postiže orgazam:

1/1

- Ona se boji da nismo kompatibilni. Imamo seks barem jednom dnevno, ali ona kaže da nikad nije uspjela postići orgazam i da nikad nije imala takvih problema. Bojim se da, ako se stvari ne poprave, ću izgubiti najbolju stvar u svom životu - rekao je.

- Većina žena neće doseći vrhunac samo putem seksa. Iako je vama seks na jednu noć odličan, većini žena to nije toliko uzbudljivo ni zadovoljavajuće. Samo svaka treća žena postigne orgazam tijekom prvog seksa s novim partnerom, a mnoge žene ne dožive orgazam sve dok se ne nađu u vezi. Dobar seksualni život je u komunikaciji. Možda je imala pažljivih ljubavnika koji su znali zbog čega se osjećala dobro, pa ako ne znate, pitajte - odgovorila mu je Deidre.

Volite li spavati u hladnoj ili toploj sobi: Provjerite koja je temperatura idealna za miran san!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije