Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Djevojka me prevarila već dvaput, ali ja i dalje ne mogu prestati misliti o njoj!'

Shuttershock
11.04.2021.
u 20:30

Znam da nije bila u redu prema meni, ali ne mogu prestati razmišljati o njoj, pa joj stalno i šaljem poruke, kaže 19-godišnjak za svoju prvu djevojku koja ga je 'prešla' već dvaput

Imam 18 godina, a prošlog mi je ljeta moja prva ozbiljna djevojka, koja ima 19, rekla da želi da se na neko vrijeme razdvojimo, napisao je mladić u pismu psihoterapeutkinji i stručnjakinji za veze, The Sun kolumnistici Deidre Sanders.

Nakon nekog vremena je, kaže on, prema njenim Instagram objavama, shvatio da se viđa s nekim drugim.

Tad sam s njom prekinuo, no ubrzo me nazvala i rekla mi da želi da opet budemo skupa - rekao je. 

I premda je on pristao i nekoliko je mjeseci sve među njima izvrsno funkcioniralo, nakon toga ga je, kaže 19-godišnjak, opet ostavila i opet se odmah počela viđati s nekim drugim.

Zbog ove bi fotke mogla izgubiti milijune, a sada je objavila golišave videe i poručila: 'Ovo je moje neretuširano tijelo'

1/8

- Znam da nije bila u redu prema meni, ali ja ne mogu prestati razmišljati o njoj, pa joj stalno šaljem poruke - požalio se on, a njegovim je prijateljima i obitelji, dodaje, već dosta njegove priče o istoj djevojci i htjeli bi da je pusti i krene dalje.

- Nikom nije lako preboljeti prvu pravu ljubav i prvu vezu uvijek i, premda sad vjerojatno ne možete ni zamisliti da biste voljeli nekog drugog, vjerujte da će se to dogoditi - napisala mu je Deidre i dodala kako 'zaslužuje puno bolje od djevojke koja ga je tako loše tretirala'.

- Ako joj i treći put oprostite, velike su šanse da će vam isti ti napraviti i četvrti i peti put i samo produbljivati vašu agoniju i nezadovoljstvo - zaključila je terapeutkinja.

Jednojajčane blizanke: "Želimo se udati za istog muškarca, ali nam zakon to ne dopušta"

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
15:33 12.04.2021.

Ne voli ga a on pati za njom💔

BO
bolnaistina
21:11 11.04.2021.

A što da ja radim? Jučer po podne tvrdo usnuo u san. A u snu romantična veza sa jednom našom popularnom pjevačicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije