Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Djevojka me prevarila, ali ne želi mi reći s kime i to me izluđuje'

shutterstock
25.02.2021.
u 22:43

Jedne ga je večeri nazvala prijateljica njegove djevojke i rekla da mu ima nešto za reći - da ga vara s drugim muškarcem.

- Moja djevojka me prevarila i sada pokušavamo riješiti naše probleme. Mučim se s tim jer mi neće priznati s kim se seksala. Oboje imamo 22 godine, a zajedno smo tri godine - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Prošli mjesec počela se ponašati doista distancirano. No, jedne ga je večeri nazvala prijateljica njegove djevojke i rekla da mu ima nešto za reći - da ga vara s drugim muškarcem. Pitao je svoju djevojku o tome i ona mu je sve priznala, ali rekla da je ta afera sada gotova.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

- Bilo joj je žao, ali nije mi htjela reći tko je on. Odmah sam prekinuo s njom, ali nakon nekoliko tjedana, shvatio sam da mi nedostaje i ponovno pokušao s njom. Problem je što mi još uvijek neće reći s kim je imala aferu. Mislim da ovo ne mogu preboljeti ili joj ponovno vjerovati bez svih činjenica. Sumnjičav sam prema svakom muškarcu kojeg poznaje - nastavio je.

- Znati s kim vas je prevarila neće promijeniti činjenicu da se to dogodilo. Razumljivo je da želite znati tko je ta osoba, ali pokušajte zaboraviti na te detalje. Usredotočite se na to što je pošlo po zlu u vašoj vezi. Bolje pitati koje promjene želi u vašoj vezi i razgovarati s njom i o vašim potrebama - odgovorila mu je Deidre.

Cijelo vrijeme krivo stavljate maskaru: Pogledajte puno bolji način!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:47 26.02.2021.

prekini s njom sta prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije