Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi ozbiljnu vezu

'Djevojka je prekinula sa mnom, ali još uvijek imamo seks. Kako da nastavim dalje?'

shutterstock
20.01.2022.
u 20:43

Želi nastaviti dalje i izlaziti s drugim osobama, ali i dalje mu je iznimno stalo do bivše djevojke.

– S bivšom djevojkom se i dalje družim i seksam, iako je ona prekinula sa mnom. Još uvijek mi je duboko stalo do nje. Bili smo zajedno dvije godine. Nakon prekida odlučili smo da ćemo se nastaviti viđati, ali da nećemo biti u vezi – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Tako je ostali sve dok nije otišla na dvotjedni odmor. Nisu se vidjeli cijelo to vrijeme, a kada se vratila,  činilo se da su se njene potrebe i želje potpuno promijenile. Više nemaju seks toliko često, ali oboje se i dalje brinu te vole jedno drugo.

– Htio bih izlaziti s drugim ljudima kako bih mogao nastaviti dalje. Najbolji smo prijatelji i da mogu biti s njom, bio bih. No, čvrsto je odlučila da ne želi vezu, iako smo još uvijek iznimno bliski – nastavio je.

– Možda ima pomiješane osjećaje o završetku vaše veze, zbog čega održava kontakt s vama. Međutim, vrijeme je da razmislite o sebi. Ostanak u kontaktu sprječava vas da je prebolite. Recite joj da se trudite nastaviti dalje i da želite izlaziti s drugim osobama – odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 😍

Ključne riječi

Komentara 1

FO
forfun
21:52 20.01.2022.

A troši je dok možeš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije