Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ SE LJUTI NA NJU

Djevojka ispričala: 'Odbila sam biti djeveruša sestri koja se udaje za mog bivšeg dečka'

Shutterstock
04.05.2022.
u 15:30

Nikome nije jasno zašto ne želi prisustvovati na vjenčanju svoje sestre i govore joj da je sebična i bezosjećajna

Vjenčanje člana obitelji je za mnoge uzbudljiv događaj, no jedna je žena podijelila kako nije oduševljena što se bliži vjenčanje njene sestre; jer se udaje za - njenog bivšeg dečka. Na Redditu je napisala da je zato odbila i biti jedna od njezinih djeveruša, jer se ne može pomiriti s činjenicom da se udaje za njenog bivšeg koji ju je varao s njom, piše The Sun.

- Sestra i ja smo nekad bile jako bliske i bila mi je najbolja prijateljica, no prije par mjeseci sam saznala da me dečko vara s njom i sada će se vjenčati. Nismo razgovarale otkada sam to otkrila, a nedavno me pitala da joj budem djeveruša na što sam joj ja odgovorila da nije normalno da me to uopće pita. Ona je ostala šokirana i rekla mi da je već kupila haljinu za mene - napisala je u objavi.  

Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste u vezama

1/12

Odgovorila joj je da je bezveze potrošila taj novac jer to što joj je kupila haljinu ne znači da ona mora biti na njezinom vjenčanju.

Sestra se na to rasplakala, rekla joj da je bezosjećajna, te da joj nije jasno zašto se i dalje ljuti na nju. Pokušala joj se ispričati, ali joj je samo poklopila slušalicu. No, njezini roditelji, koji bi joj trebali biti podrška, naljutili su se na nju jer želi propustiti vjenčanje svoje sestre.

Otišla je na večeru kod njih, a mama se počela derati na nju i govoriti joj da nije u redu kako se ponaša.

- Mama mi je rekla da joj je moja sestra sve ispričala i da ne može vjerovati da ne želim biti njezina djeveruša. Rekla mi je da je prošlo puno vremena od kako smo moj bivši i ja prekinuli i da sam već trebala zaboraviti to sve, te da moja sestra zaslužuje biti sretna. Odgovorila sam joj da može biti sretna, ali da ja ne želim biti na vjenčanju svog bivšeg dečka i žene s kojom me varao. Pogledali su me kao da sam im opalila pljusku - nastavila je. 

Tata joj je rekao da je sebična i da može slobodno otići i ne vratiti se ako ne planira doći na vjenčanje, a upravo to je i napravila. Sa svojom obitelji nije razgovarala od toga dana. No, na Redditu je upitala korisnike je li postupila ispravno ili je ipak pogriješila. Mnogi su joj izrazili podršku u komentarima ispod objave.

- Možda ti je to teško čuti, ali bolje ti je bez sestre i roditelja u životu. Toksični su - napisala joj je jedna korisnica.

- Ne mogu vjerovati da im je uopće palo na pamet da te tjeraju da budeš na svadbi, a to što žele da budeš djeveruša je još gore. Nisi sebična, oni su ti koji se trebaju osjećati loše - komentirala je druga.

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije