Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako su ponosni...

Djevojka ispričala: 'Ja sam influencerica, a roditelji mi pomažu snimiti seksi fotografije!'

Instagram
24.06.2021.
u 13:30

Ne čudi da se mnogi iznenade što su joj roditelji zadovoljni s fotografijama koje objavljuje na internetu

Teddy Moutinho (21) iz Floride u SAD-u otkrila je da njezini roditelji Reggie i Mau, oboje 39-godišnjaci, podržavaju njezinu karijeru influencerice, pa im nije nikakav problema ni pomoći joj u stvaranju seksi fotografija.

Naime, kako piše Mirror, ova mlada djevojka redovito na društvenim mrežama objavljuje seksi selfije, a nedavno je otkrila i kako svaki put snimi savršenu fotografiju.

Ispostavilo se tako da ih ne snima sama, niti traži pomoć dečka ili prijateljice - već su za sve zaslužni njeni mama i tata.

Na svom Instagram profilu @teddybearosito Moutinho ima gotovo četiri milijuna pratitelja i često dijeli detalje iz svog privatnog života, kao i fotografije s golim grudima i stražnjicom.

Vrhunac toplinskog vala: U ovom je gradu jutros u 7 izmjereno više od 30 stupnjeva!

1/5

- Nikad nisam ni trebala pitati roditelje za pomoć, oni me sami sam stalno fotografiraju - ispričala je, a u nastojanju da dobiju 'savršenu' fotku nije im, kaže, problem provesti ni nekoliko sati čekajući 'idealno svijetlo' i isprobavajući razne kutove i poze.

- Kad god moja mama vidi neko mjesto koje smatra dobrim za fotografiranje, odmah se 'bacimo na posao' - rekla je influencerica, a za svoju mamu kaže i da je najsramežljivija osoba koju je ikad upoznala, ali to zanemari kad kćerku treba snimati i u izazovnim pozama među gomilom drugih ljudi.

Ni otac joj, dodaje, u svom angažmanu ne zaostaje za mamom, pa također voli sudjelovati u foto sessionima, ali i kćerkinim objavama na društvenim mrežama.

- Ponekad sa mnom snima i TikTok videe, a zajedno idemo i u teretanu, pa 'blica' dok ja izvodim vježbe - objasnila je djevojka.

Iako mnoge iznenađuju roditelji koji snimaju ovakve fotografije svoje kćerke, njih dvoje stalno ističu da ne mogu biti ponosniji na nju.

- Uvijek je željela biti u centru pažnje, pa kad je počela objavljivati fotografije online, rado sam joj pomagala s raznim sitnicama- Vrijedna je i zaslužuje sve dobro u životu - ispričala je majka influencerice.  

- Ona ima moć da se poveže s ljudima i ne boji se boriti za ono u što vjeruje. Oduvijek sam je podržavao u svemu, a fotografiranje nje me zabavlja i tad proživljavamo neke naše najbolje zajedničke trenutke - rekao je otac. 

Svoju je karijeru influencerice Moutinho počela još kao tinejdžerica, ali budući da je rođena u Sao Paulu, Brazil, trenutno ne smije imati posao u SAD-u pa ne zarađuje na svom Instagramu.

- Karijeru na društvenim mrežama počela sam s 14 godina i pokrenula YouTube kanal sa savjetima za šminkanje jer volim biti pred kamerama. Kad mi je bilo 17 godina promijenila sam sadržaj jer sam shvatila da ljudi žele gledati aktivnosti koje im pomažu održati kondiciju - kaže influencerica koja se zato okrenula fitnes savjetima, a dodaje i kako je Instagram 'poprilično strog oko golotinje' pa mora pripaziti što odijeva za fotkanje. 

- Problem je u izazovnoj odjeći, ne u mojim pozama - zaključila je.

Znanstvenici otkrili ključnu stvar koja nam pomaže da budemo sretniji:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije