Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijao mnoge

Djevojka glumila nedostižnu; dečko joj odgovorio na poruku nakon osam godina: "Ažurirao mi se mobitel..."

shutterstock
27.02.2020.
u 16:37

Žena je podijelila fotografiju poruke muškarca koji je odlučio odgovoriti nakon osam godina, a ovo je njegova isprika.

Djevojka imena Sally iz Australije objavila je screenshot poruka koje je izmijenila sa svojom simpatijom, ali nije dobro prošlo, prenosi Mirror.co.uk. Prije osam godina, 17. srpnja 2011. javio joj se i rekao: "Hej ljepotice, kako si?", a ona je odlučila malo glumiti nedostižnu pa je odgovorila tri dana nakon. "Hej, dobro sam, hvala na pitanju. Što ima kod tebe?" glasila je njezina poruka.

Foto: Screenshoot Youtube

Ipak, muškarac se zainatio i 'malo duže' glumio nedostižnog - čak osam godina. Prije nekoliko dana javio se uz opravdanje: "Hej, tek sada sam dobio tvoju poruku. Ažurirao mi se mobitel..."

Njezina objava proširila se društvenim mrežama i nasmijala mnoge ljude koji ironično tvrde kako je on odgovoran i fokusiran muškarac.

Mladi u Hrvatskoj: Svaki četvrti želi nevinog partnera, 71% živi kod roditelja...

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
18:36 27.02.2020.

Svaka mu čast,da su naši papci barem blizu njegovom razmišljanju ne bismo imali najumišljenije trebe na planeti.

ZG
zvonimir.glasnovic.7
09:30 28.02.2020.

malo nepismen lik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije