Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodi dvostruki život

Djevojka (22) potrošila skoro 22 tisuće kuna kako bi postala sirena

Facebook
08.04.2020.
u 14:15

Corrine je opsjednuta crtićem "Mala sirena" i želi biti baš kao ona.

Corrine Ginton iz Pennsylvanije pogledala je crtić "Mala sirena" i odmah postala opsjednuta do te mjere da je željela postati ista kao Ariel, piše The Sun.

U videu pogledajte kako izgleda njezin hobi i posao:

Izradila je kostim sirene s repom što ju je koštalo nekoliko tisuća funti, a kada ne radi kao sirena na dječjim rođendanima, većinu vremena provodi u bazenu kako bi naučila što bolje plivati s repom. "Kada sam bila mlađa, doznala sam za Ariel i tada je sve počelo. Znala sam što ću raditi čim sam ju vidjela. Osjećala sam se kao da upoznajem neku zvijezdu i da želim postati ta osoba. Mislim da vodim dvostruki život i ponosim se time."

Corrine je upoznala puno ljudi koji imaju isti fetiš kao ona, a zajedno plivaju po jezerima i fotografiraju se. Najdraže mjesto za plivati joj je Dutch Springs, jezero blizu kojeg živi. 

Sveukupno je na preobrazbu u sirenu potrošila 21.600 kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwertransport
15:20 08.04.2020.

Znate kak se veli, ko ima i dupe maze

ZE
Zambija export-import
14:18 08.04.2020.

Ja sam u Pevecu nabavio brodsku sirenu za 89 kuna, ima i svjetla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije