Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažete?

Djevojka (22) je ostala bez novaca pa je posao odlučila pronaći na društvenoj mreži

Twitter/Nadine
20.09.2019.
u 08:57

Morala je brzo pronaći izvor zarade jer nije imala kako plaćati stanarinu, a iako nije htjela, tražila je ljude za pomoć na Twitteru

Nadine Pinnock ima 22 godine i zbog anksioznosti je morala napustiti fakultet u Cardiffu. Ubrzo je i ostala bez novaca, a posao je odlučila potražiti na Twitteru. Ipak, nije očekivala ono što se dogodilo. 

Foto: Twitter/Nadine

Već je prodala automobil i najvrjednije stvari kako bi imala novce za platiti stanarinu i režije. Nije znala što da napravi pa je napisala objavu na svojem Twitter profilu. Tražila je bilo kakav posao, a dobila je mnogo ponuda. Njezina objava je podijeljena preko 3 000 puta, a ljudi su joj u komentarima pisali poruke podrške.

"Ukratko: Treba li bilo tko pomoć u obavljanju poslova? Uređivanje videa, fotografija, pisanje, ako ste u Cardiffu mogu vam oprati automobil, pokositi vrt, prošetati psa, zaliti biljke. Siromašna sam i trebam plaćati stanarinu", napisala je Nadine u objavi. 

Priznala je kako je zbog mentalne bolesti zanemarila fakultet, a također na razgovorima za posao nije mogla pokazati svoje kvalitete.

"Uspaničila sam se i trebala sam bilo kakav posao s kojim mogu zaraditi novce što je brže moguće. Nisam htjela napisati tu objavu jer mi je bilo jako neugodno, ali nisam imala drugih opcija", rekla je Nadine za Mirror. Potraga je završila uspješno jer je na kraju dobila nekoliko ponuda za freelance poslove, a dobila je i posao u veganskom kafiću.

Postoji nekoliko primjera traženja poslovnih prilika na nešto drugačije načine. U Hrvatskoj je tako veliku pažnju dobila djevojka Tina Šmanjak koja je u travnju 2018. godine tražila posao preko jumbo plakata u Zagrebu, a u svojem naumu je na kraju i uspjela. Dobila je mnogo ponuda pa je na kraju imala opciju biranja radnog mjesta. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije