Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojila je nagradu

Djevojka (19) koju mnogi vrijeđaju za izgled sada proglašena najljepšom ženom svijeta

Instagram
22.01.2021.
u 14:30

Na ovoj listi našla se već nekoliko puta - 2017. na 14. mjestu, 2018. na trećem, 2019. na drugom mjestu i 2020. napokon je osvojila i sami vrh ljestvice.

Yael Shelbia (19) nedavno je proglašena prvakinjom godišnje liste TC Candlera 100 najljepših lica godine’, natjecanje koje je postalo popularno nakon što se manekenka Thylane Blondeau našla na vrhu liste sa samo šest godina, kako piše Daily Mail. Natjecanje je osnovao filmski kritičar TC Candler 1990. godine, a od tada se smatra jednim od najrazvrsnijih natjecanja u ljepoti.

Yael je odrasla u malom gradu na sjeveru Izraela u velikoj židovskoj obitelji. Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina, nakon što je lokalni fotograf primijetio njezine snimke na Instagramu i zamolio je da sudjeluje u fotografiranju. U vrijeme osvajanja priznanja, Yael je služila obvezni vojni rok u izraelskom zrakoplovstvu.

Na ovoj listi našla se već nekoliko puta - 2017. na 14. mjestu, 2018. na trećem, 2019. na drugom mjestu i 2020. napokon je osvojila i sami vrh ljestvice. 

Iako je proglašena najljepšom ženom godine, Yael otkriva kako mnogi ne dijele to mišljenje te kako je često ismijavaju na društvenim mrežama. - Dobila sam veliku količinu podrške i ljubavi, ali i poruke koje nisu bile pozitivne. Napisali su tipične stvari koje svi govore kada nekog mrze, ništa vrijedno moje pažnje. Moj dečko, Brandon (36), sretan je s mojim izgledom pa me nije briga što drugi misle - rekla je Yael.

Ostavila se sporta pa krenula u drugu karijeru, sada je najljepša žena Španjolske:

1/11

Yael tvrdi da je bila iznenađena kad je dobila titulu jer nije znala da sudjeluje u natjecanju, ali da je to vrlo uzbudljivo postignuće.  Dodajući da je nagrada stigla u pravo vrijeme, nakon izazovne godine zbog pandemije, Yael je inzistirala na tome da su "sve žene lijepe".

- Mislim da ono što osobu čini lijepom jest biti ljubazan, skroman i nadasve pozitivan. Kad si dobar, to se stvarno vidi u tvojim očima i oči nikad ne lažu - dodala je.

Jeste li probali novi način “motanja” tortilja? Internet je poludio za njim! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije