Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samostalni projekt

Djevojčica preuredila obiteljsku kuću: 'Napravila je super stvari za samo 450 kuna'

Susie Levache
05.05.2020.
u 16:17

Prije izolacije nije mislila da će ikada samostalno preurediti cijelu svoju obiteljsku kuću, ali ova 12-godišnja djevojčica napravila je odličan posao i oduševila svoju obitelj.

Ljudi koji ostaju doma tijekom izolacije počeli su pronalaziti razne stvari koje mogu raditi kako bi se zabavili te kako bi im brže prošlo vrijeme. Dok se neki okušavaju u kuhanju i pečenju, drugi su počeli samostalno preuređivati svoje domove. Tako je jedna 12-godišnjakinja samostalno preuredila cijelu obiteljsku kuću, a za radove je potrošila samo 450 kuna, prenosi The Sun.

Susie Levache, 47, iz Ujedinjenog Kraljevstva podijelila je kako je njezina kćer Bea otkrila da je jako vješta kada je samostalno preuredila njihovu obiteljsku kuću. Ponosna majka rekla je kako je Bea prirodno nadarena za takve stvari te je napravila odličan posao, a na svom Facebook profilu podijelila je fotografije soba prije i poslije preuređenja.

Foto: Susie Levache

Bei je u radovima pomogao stariji brat, Ted, 15, te su sve pokušavali što više reciklirati i koristiti ponovno, a sve ono što nisu imali kupili su na eBayu. Susie je o njihovom preuređenju napisala: “Inače samostalno izvodim sve radove, ali moja kćer Bea je pokazala veliki interes za to, a i ja sam shvatila da imam dovoljno vremena popraviti ako nešto pogriješi. Ispostavilo se da je ona prirodno nadarena za to i napravila je odličan posao. Jako je vješta i s pilom.”

Foto: Susie Levache

Bea je sve radila sama, ali je upute i instrukcije dobivala od majke, kako se ne bi povrijedila. U samo nekoliko dana preuredili su ured, kupaonicu, stubište, terasu i mnoge druge prostorije u svojoj kući. Uz to što su potpuno transformirali svoj dom, ovaj zadatak pomogao je Bei da stekne više samopouzdanja. 

Foto: Susie Levache

“Oduvijek sam bila kreativno dijete, a moja kćer je mislila da nema nikakvih vještina. To je bilo prije izolacije, samo je trebala vjerovati da može napraviti sve što zamisli. Prije nikad nisam mislila da ću raditi zajedno s Beom, ali ovo vrijeme mi je pokazalo da su djeca puno sposobnija nego što mislimo”, ispričala je Susie.

Foto: Susie Levache

Pogledajte što vaš dom govori o vama:

Komentara 1

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
00:21 06.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije