Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Djevojčica je dobila plikove na stopalima nakon samo deset minuta nošenja gumenih sandala

Facebook
30.07.2019.
u 11:39

Trogodišnja djevojčica nosila je gumene sandale, a nakon toga pojavili su se plikovi na stopalima

Mama (35) djevojčice Poppy Hallett tvrdi kako je nakon samo deset minuta nošenja gumenih sandala njezina kći dobila plikove po stopalu. Malena Poppy nije mogla hodati dva ili tri tjedna nakon što je nosila sporne sandale. Kaže kako ju je ovo toliko istraumatiziralo da se boji obuti bilo kakve slične sandale.

Foto: Facebook/RTL

"Kada ih je stavila na noge, vani je bio hladan dan i nosila ih je po kući samo deset minuta. Primijetila sam da je počela šepati pa sam joj ih odmah skinula. Tri tjedna kasnije nije mogla normalno hodati i često je sjedila. Bila je u velikim bolovima", rekla je mama za Daily mail.

Tjednima je mazala stopalo dječjom kremom i alojom verom kako bi ozdravila.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode: 

Ključne riječi

Komentara 8

SK
Skviki
12:25 30.07.2019.

Koga vi fatbate, nekad su dijeca hodala cijeli dan u gumenim sandalama od jugoplastike pa im stopala nisu tak izgledala. Tu kravu od matere treba poslat stričeku Dr.

UJ
ujo41
12:39 30.07.2019.

kina je već sad odgovorna za polovicu karcinoma alergija i trovanja na svijetu a naši uvoznici uporno podižu taj postotak svake godine

IH
iron.hide.54966
14:18 30.07.2019.

Sve je jasno.... više neka ih ne nosi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije