Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domišljato!

Djevojčica (9) smislila genijalan način kako zavarati zubić vilu da joj je ispao zub

Facebook/Family Lockdown Tips and Ideas
13.01.2021.
u 15:27

Iris inače ima dobar smisao za humor i stvarno još uvijek vjeruje u Zubić vilu. Obično za zub pod jastuk od nas dobije 20 kuna pa je, čini se, iskušavala sreću, misleći 'ako prođe, prođe', kaže mama

Nedavno je mama devetogodišnje Iris Rachel Wojciechowski ispod njezinog jastuka pronašla Tic Tac bombon s lažnom krvi s kojim je djevojčica pokušala 'zavarati' Zubić vilu. 

Iris joj je kasnije rekla da se 'nadala da će Zubić vila pomisliti da je to krvavi zub koji joj je ispao i ostaviti joj barem deset kuna...'

Rachel i suprug Daniel objasnili su joj kako se 'Zubić vilu ne može baš tako prevariti', ali su bombon ipak uzeli i pod jastukom joj ostavili čokoladicu, za uloženi trud.

Za zimske praznike umjesto baka-servisa – Leteće dadilje

1/3

- Ušla sam ujutro u njenu sobu namjestiti krevet i kad sam podigla jastuk, ispod sam ugledala krvavi 'zub' - ispričala je mama.

Isprva je, kaže, mislila da je stvarno zub jer je Tic Tac bombon 'prave' veličine i biserno bijele boje, no onda je pomislila kako se malenoj nijedan zub nije klimao. 

Foto: Facebook/Family Lockdown Tips and Ideas

Anegdotu je prepričala na svojoj Facebook stranici 'Family Lockdown Tips and Ideas', gdje je domišljata djevojčica dobila na tisuće lajkova i komentara.

- Iris inače ima dobar smisao za humor i stvarno još uvijek vjeruje u Zubić vilu. Obično za zub pod jastuk od nas dobije 20 kuna pa je, čini se, iskušavala sreću, misleći 'ako prođe, prođe' - ispričala je mama za The Sun.

Kad joj je mama rekla da je pronašla njen 'zub', Iris se samo nasmiješila i rekla : 'O, ja sam mislila da je do sad već nestao...'

A nakon što je na Facebooku objavila detalje ove 'prevare', post je već u 15 minuta dobio više od 1000 lajkova.

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres"

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres".

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres".

Objavljuje Večernji list u Četvrtak, 7. siječnja 2021.

 

 

Komentara 4

PI
pitmaster05
23:57 13.01.2021.

da, treba kod djece poticat smisao za muljanje, to je buduci hdz kadar....

PU
puniša
22:27 13.01.2021.

Mala, a već Gold Digerka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije